| Matizname | |
|
+4LiviA LiMaN parantezicihayatlar kaanka68 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kaanka68 sarı
| |
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 12:37 pm | |
| kaanka68 dostum =) hoş geldin... yazılarını çok severek okudum... eminim daha çok güzel yazını paylaşacaksın denemeler bölümümüzde... yalnız bir kuralı hatırlatmam gerek... kaanka68 denemeleri - yazıları diye bir başlık açıp tüm içeriğini orada paylaşırsan bizimle sevinirim... Liman olarak '' karışıklığı önlemek için böyle bir karar alındıda..'' örnek için benim başlığıma bakabilirsin... '' Paranteziçi hayatlar denemeleri'' | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 1:13 pm | |
| Hmmmmm; gelir gelmez kural ihlâl ettim yani ... Kusura bakmayın, düzenleyeceğim o zaman Ben bir başlık altında toparlayayım o vakit; eğer silemezsem kalıntıları, sizden temizlemenizi rica edeceğim ... Sevgiler, KAAN
En son tarafından Salı Tem. 03, 2007 1:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kaanka68 sarı
| |
| |
kaanka68 sarı
| |
| |
kaanka68 sarı
| |
| |
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 1:27 pm | |
| abi ne demek... ben bile bazen unutup ayrı başlık açıyorum =) bundaki amaç hiç cevapsız yazımızın kalmaması... ayrıca her yazarın kendi takipçilerinin o yazarı takip etmesi kolaylaşıyor... o yazara ait tüm her şey bir başlık altında toplanınca görüntü kirliliğide ortadan kalkıyor... tekrar hoş geldin... denemeler bölümüne bir üye daha kazanmak mutlu etti beni.. eyvallah =) | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 2:31 pm | |
| Teşekkür ederim kardeşim Hem nezaketin, hem emeğin için. Sevgiler, KAAN | |
|
| |
kaanka68 sarı
| |
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 4:43 pm | |
| evet aynı başlık süper olmuş, f şıkkı ve hayal_et 'in de çalışmalarını bir başlıkda toplamalı bence. "rüya bitti" çok sevdim kaanka. kolay gelsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 6:17 pm | |
| abi onları toplayacağımda... yazılarına yazılan cevaplar var... onlar taşınmıyor maalesef.. silmek lazım... ama yazanların emeğine saygısızlık olur diye elleyemiyorum... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Matizname Salı Tem. 03, 2007 6:46 pm | |
| onlar orada kalsın, biz sonrasına bakalım canımsın, kolay gelsin, Yine yazarız. | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Çarş. Tem. 04, 2007 7:45 am | |
| - LiMaN demiş ki:
-
"rüya bitti" çok sevdim kaanka.
kolay gelsin Teşekkür ederim Sevgiler, KAAN | |
|
| |
kaanka68 sarı
| |
| |
LiviA sarı
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 1:37 pm | |
| kaancık bitanesin sen biliyorsun zaten.. ayrıca ikinci bir kaancık olsa kafasına tava ile vururdum : ) | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 1:42 pm | |
| Sağolasın Liviacığım Sevgiler, KAAN | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 2:55 pm | |
| | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 3:04 pm | |
| | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 5:13 pm | |
| Hoşbulduk, teşekkür ederim. Sevgiler, KAAN | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Perş. Tem. 05, 2007 5:37 pm | |
| Oldun mu Ne zaman yumsam gözlerimi Önümde bembeyaz bir mendirek var Bir de ucunda kül rengi bir çakar Çakar,söner Söner çakar Sağ yanımda bir teneke deniz suyu İçinde pürtelaş kıraçalar Sol yanımda bir eski pilli radyo Açıkta onu susturan dalgalar Sen de memleket hasreti bu Ben diyeyim yitik çocukluğum Ya da uzak,sepya hatıralar Sahi Sen hiç çocuk oldun mu Ben oldum bir kez biliyorum Elma bile çaldım komşu dalından Sapanım da vardı gül ağacından Bir cebimde gazoz kapakları Bir cebimde kandilli bilyalar Sahi Sen hiç kabakulak oldun mu Ben oldum bir kez biliyorum Annemin tavuk suyuna çorbası Babaannemin hayır duası İlaç pahalıydı o sıralar Sahi Sen hiç aşık oldun mu Ben oldum bir kez biliyorum Elimde utangaç bir çakı Karşımda masum bir çınar Kıyıp da bir kalp çizemeyince Canım yandıydı ki olmaz o kadar Sahi Sen hiç adam oldun mu Olma İyi değil,ben biliyorum... 01.02.2006 / İstanbul | |
|
| |
wertsay mor
| Konu: Geri: Matizname Cuma Tem. 06, 2007 2:31 am | |
| çok iyisin, teşekkürler paylaşımların için, Hoş geldin Lİmanına. | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Cuma Tem. 06, 2007 9:01 am | |
| Teşekkür ederim, hoşbulduk. Sevgiler, KAAN | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname Cuma Tem. 06, 2007 9:42 am | |
| AşkolsunAşkolsun ama Duymadım sanmayın Avare demişsiniz benim için Bir bok olmaz ondan demişsiniz Ahdım olsun Şaşırtacağım hepinizi Şahidim olsun uzak martılar Ve de en harbi mevsim sonbahar Nah işte yazıyorum buraya Birgün yüzünüz kızaracak Hepinizi şaşırtacağım Benden beklemezsiniz muhtemelen Ben var ya ben Ben büyüyünce olmaz olacağım. 18.01.1986/Ankara | |
|
| |
kaanka68 sarı
| Konu: Geri: Matizname C.tesi Tem. 14, 2007 5:35 am | |
| Sade suya şiirle geçmiyor hayat.
Geçenlerde eski bir dostla lâflıyoruz Nevizade’de; konu yeni neslin okuma özürü. Ben bu özürün yeni nesile has olmadığını, bizde de, bizden öncekilerde de var olduğunu savunuyorum. Bunu desteklemek için bir anımı anlattım dosta. O akşam eve dönünce kaleme almışım güzel kafayla.
Burada sizlerle de paylaşayım istedim.
Sene 86, öğrenciyim ODTÜ'de... Ankara’da bir özel yurttayım; ODTÜ yurdu çıkmamış daha... Cepte kuruş yok, girdim bir kitabevine.
Ben Elias Kanetti'nin Körleşme'sine bakıyorum aç aç, o da bana bakıyor. Derken, süslü püslü bir kokoş girdi kitabevine ki,sırtım dönük olduğu halde farkettim girdiğini. Hatun parfüm şişesini kafasında kırmış zira. Yanında da kendinden süslü bir köpek...
Neyse, tezgahtarlardan birine bordaladı bu. Çocuk hatunu görünce arkaya doğru seğirtti ama, yakalandı anında;
Kokoş: Bakaaaaaaaaaaaaar mısınıııııııııızzzzzzzzzz?
Tezgahtar: Buyrun efendim?
Kokoş: Şu sırtında kalp resmi olan beyaz kitaplar nerede duruyooooo?
İçsesim: Üstünde oturuyorsunuz!
Tezgahtar: Can Yayınları mı efendim?
Kokoş: Aman canııııııım, ne biliiim? Anladın işte....
Tezgahtar'ın iç sesi: Anladım ben seni, anladım da burada olmaz!
Tezgahtar: Hemen arkanızdaki bölüm efendim.
Kokoş: Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (buradaki ses tonlamasını tahayyül etmek için, araba altında kalmış bir kedi yavrusunun sesini kulağınızda canlandırınız)
Köpek: Hiv hiv!!! (Sıçırık birşey sahibi gibi,havlamayı bile beceremiyor)
Anladım ben, malzeme çıkacak bu işten, uzaktan takibe başladım kokoşu... Can Yayınları kitaplarının olduğu rafın önünde durdu, elini çantasına attı. Bir şerit metre çıkarıp, ölçmeye başladı kitapların sırtlarını.Kalınlığını beğendiklerini ayırıyor bir yandan.
Meraklandım iyice, bordaladım hemen personelmiş gibi yaparak;
Ben: Yardımcı olabilir miyim?
Kokoş: Mersi şekerim, ben hallediyorum. Okuma odası yaptırıyorum da eve, kitaplık gelecek bugün...
Ben: Eveeeeet???
Kokoş: Dekorasyonu kırmızı beyaz ağırlıklı da okuma odasının...
İçsesim: Hö?
Ben: Haaaa, tabiiiiii. Peki metre?
Kokoş: Ay, hi hi hi hi (güldü sanırım). Raflar birbuçuk metre de;kaç tane alır bir raf;onu şey ediyorum...
İçsesim: Hay senin ecdadını şey edeyim ben! Ulan onlar benim 2 sene yemeden harçlığımı biriktirsem alabileceğim kitaplar....
Ben: (Dayanamıyorum artık haliyle) Peki müsaadenizle bir şey sorabilir miyim?
Kokoş: Tabii şekerim???
Ben: Yatak odanıza alışveriş yaparken de aynı metreyi mi kullanıyorsunuz?
Koptu tabiî kızılca kıyamet. Personel beni tanıyor allahtan da; araya girip çaktırmadan uçurdular kapıdan, karakolda bitmedi iş. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Matizname Ptsi Tem. 16, 2007 1:53 am | |
| gerçek mi bu yahu evinin dekorasyonuna uygun (özellikle perdelerinin rengine) resim galerilerini gegezene tanık olmuştum da. pessss yani. | |
|
| |
| Matizname | |
|