LiMaN Administrator
| Konu: ferhat özgür Paz Eyl. 16, 2007 2:23 pm | |
| Ferhat ÖZGÜR (Ankara , 1965)1999 Doçent unvanını aldı.1997-1999Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Öğretim Görevlisi, Ankara1992-1997“Resimde Göstergeler ve Kurgusal Biçimler İlişkisi”, Doktora, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Ankara1989-1992“Fantazya Aracılığıyla İnsan Duygularının Figürsel Çözümlemesi”, Yüksek Lisans, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Ankara1985-1989Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü, AnkaraAnkara’da yaşıyor. Aynı zamanda Cumhuriyet Gazetesi, Cumhuriyet-Kitap, Arredamento Mimarlık, Milliyet Sanat, Skala, Yapı Kredi-Kitaplık, Genç Sanat, Türkiye’de Sanat gibi yayınlarda sanat üzerine inceleme ve araştırma yazıları yazmaktadır. Halen Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde öğretim üyesidir.Ferhat Özgür, (1965 Ankara, Türkiye)2000[size=9]
- Associate Professor in the Department of Painting,Faculty of Fine Arts, Hacettepe University, Ankara
1997-1999
- Lecturer in the Department of Painting, Faculty of Fine Arts, Hacettepe University, Ankara
1997
- Ph.D. on “Relationship Between Signs and FormsIn Painting” at the same department
1993
- Research Assistant, The Department of Painting,Faculty of Fine Arts, Hacettepe University, Ankara
1992
- MA on “The Figural Analysis of Human EmotionsThrough Fantasy”, at the same department
1989
- B.F.A., The Department of Painting, Faculty of Education, Gazi University, Ankara
web sitesi için tıklayınız: http://www.geocities.com/ferhatozgur/ | |
|