XsiR sarı
| Konu: - Üçünü Kişi . . . Ptsi Şub. 25, 2008 6:17 pm | |
| Üçüncü Kişi…
Bütün yazılarım iki kişilik oluyor Bir tabure çekip de, Demli çay kokusunda, Karşımıza oturan, Bir üçün kişi yok...
Çoğuluz kendi içimizde Tamamlandığımızda bir oluyoruz Teke iniyoruz, Çoğalmak isterken Okeye dördüncüyü aramadan Üçüncüyü bulamıyoruz Oyun yarım kalıyor Yine baş başa kalıyoruz Teke iniyoruz, Bir üçüncü kişi yok...
Okuduğumuz kitapta katili arıyoruz Yerde yatan maktulu buluyoruz Katilde biz oluyoruz, maktul da. Olay karışık görünüyor, Dedektif çağırıyoruz Aramaya gerek yok Ayak ve parmak izleri Dedektifte buluşuyor Oda parmak kaldırıp Sessiz kalma hakkını kullanıyor Katil, maktul ve dedektif oluyoruz Teke iniyoruz, Bir üçüncü kişi yok...
Radyonun sesini aç daha fazla aç Duymak istiyorum fısıltıları Kızma! Denileni yap. Kızımızı hayal et var ile yok Kırmızıyı hayal et ölümle yok Cızırtı sesleri artıyor Kırmızıyı bırak rüyanda Canlandırmaya gerek kalmadı Kapa şu radyoyu Yine bir olalım Teke inelim, Üçüncü kişiyi ihtiyaç molasında bırakıp İp atlayan kızları görmezden gelerek Pencere önündekini sigarasıyla bırakıp Ayyaşı birasına terk edip Bir olmayı bırakıp Sen ve Ben olmayı bırakıp İhtiyaç molasındaki, Üçüncü kişi olalım...
XsiR
En son XsiR tarafından Ptsi Mayıs 26, 2008 8:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
XsiR sarı
| Konu: Geri: - Üçünü Kişi . . . Salı Şub. 26, 2008 3:16 pm | |
| Adsız Parantez
Aç bir parantez, Ulu orta aç Hiç sebepsiz, nedensiz Noktanın konulacağı yerde aç Kurallar mı bilecek, Yasaklar, dayatmalar mı? Noktanın nereye konacağını Kimsecikler soru sormasın Çekinme aç parantez Heybende neyin var neyin yok At içine atla içine Beni de sürükle beni de al Güvende olduğun tek yer burası Güvende olduğum tek yer burası Korkmuyorum artık bak Çıkardım artık at gözlüklerini, Görebiliyorum Evet- az uzakta- ellerimi uzatsam Gök kuşağını yakalayabilirim Seçebiliyorum, görülmesi gerekenleri değil Görmek istediklerimi görüyorum artık
Dur başlık yazma Ne gerek var Anlayan böyle anlasın seni Sevmek isteyen böyle sevsin Zorlama yazılarını kıracaksın belini Kelime başı kafiye oluşturma Baş harflerinden ismini oluşturma Takma böyle şeyleri Koy ver gitsin Yazılarında kendin olmaya bak Ya da bana bak yukardayım Yukarda olmaktan sıkıldım Tanrı değilim Ayağının dibine bak, yazılarına bak Bir çocuk bulacaksın Kara, eli - yüzü pas içinde Temizleme bırak kirlesin Elinden tutma bırak yenilsin Bırak seni bulsun Beni bulsun...
XsiR
| |
|