Creaa sarı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 40 Localisation : Kayıp diyar Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Sen Çarş. Mart 19, 2008 5:48 pm | |
| Kahkahalar atıyorum müzik eşliğinde Bir sessizlik hâkim oluyor. Sen geliyorsun aklıma
Kahkahalar gözyaşıyla dökülüyor gözlerimden. Kalbim zincir vurulmuş gibi kanıyor, hissediyorum Sensiz azap çekiyorum şu kahpe dünyada Şeytan bile yardımcı olamıyor bana
Kahkaha atıyor ve gülüyor halime Ruhum kapanmış kendi penceresinin içinden bakıyor bana
O da gülüyor gözyaşlarıma
Tanrı kutsamayı bırakmış, beni yalnızlığa terk etmiş Bedenim isyan ediyor Üşüyorum, titriyorum Ölümün sessiz çığlığını duyuyorum.
Sesimi duyan yok Şeytan ve ruh işbirliği içinde Sonumun gelmesini bekliyorlar Kurtar beni bu azaptan, kurtar ki ruhum senin olsun
Şarkılar sanki bana yazılmış Ölümü anlatıyor Ruhumun haykırışları arasında kayboluşum İsyan ediyor bedenime yeter artık!...
Kelimeler rengarenk olmuş etrafımda dönüyor Sanki birisini seçip bir şeyler yazacakmışım gibi Elimi uzattığımda soyutlaşıyorlar tutamıyorum. Senin ismi yazacağım ama yazamıyorum.
Bazen rüyalarımda dalgaların sesini duyuyorum. Bazen ise çocuk ağlamalarını Bazen de seni görüyorum. Tam dokunacakken birden şeytan çıkıp geliyor.
Yüzünde yine bir kahkahanın belirtileri....
En son Creaa tarafından Perş. Mart 20, 2008 4:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: Sen Perş. Mart 20, 2008 11:07 am | |
| Kendi elinden, beyninden, kalbinden kopup gelmiş bu şiiri paylaştığın için teşekkür ederim Creaa... Benim kursum vardı 1,5 aydır... Bu süre içinde ''denemeler'' bölümünü yalnız bırakmayan XsiR, hayal_et ve nevzat kırkpınar 'ada çok teşekkür ederim... İyi ki varsınız... | |
|
Creaa sarı
| Konu: Geri: Sen Perş. Mart 20, 2008 1:06 pm | |
| rica ederim devamı gelecektir..umarım beğenen sadece sen değilsindir.....teşekkür ederim. | |
|
XsiR sarı
| Konu: Geri: Sen Ptsi Mart 24, 2008 11:23 am | |
| Çok beğendim şiirini ılık ilkbahar rüzgari gibi hoş ve kırılgan. | |
|
Creaa sarı
| Konu: Geri: Sen Ptsi Mart 24, 2008 11:45 am | |
| tşk ederim Xsir bende senin şiirlerini beğendim... gerçekten güzel. Bu sabah 3 tane daha yazdım onlarıda ekleyeceğim akşama... | |
|