XsiR sarı
| Konu: - 2L`ikler . . . Paz Mart 23, 2008 6:58 pm | |
| Odun Ben sevdiğime baktığımda, amorti organını saklar Sevdiğim bana baktığında, bacaklarımın arasındaki odunu hissederim beni acıttığı gibi onuda açıtırmı içindeyken...
Elma Neydi beni sana doğru çeken, yer çekimi kuvveti- ni Bulmuştu, kavasına düşerken kurtlu elma şekeri Kan akardı paldır küldür, maya çalınır mı hocam! Bilmezlerdi nesterin bilekte bıraktığı sancıyı... Dört nala akardı, toynakları kırık, debim düşük kan kaybında ritmim müzik tadında... Çevrilecek ilk numara, Alo sevgilim, koz söyle içinde benim olmadığım iskambil kağıtlarında. Puşt mudur bu newton, elamıyı yemesindeki cüret!
Kurt Dudak yanılgısıydı, çay bardağındaki dudak payı gibi suda yansıyan suretim, İliklerimden çekilmeye başlamış kudretim Bir cesedin göbeğindeki oyukta kurtçuktum kemik kırılganlığında, Yedim, yenildim, kemiğe dayandım...
Küfür Dilimin ucunda asılı kalmış küfür Parçacıkları hoş güzel nefis, Aklıma gelmiyor tümü Siz başlayın Bende düete katılacağım Ananızı s2rek.
Ş Seni okumaya başladığım günden itibaren şair olmayı bıraktım... Çünkü sana dair yazılacak hiç bir sözcük yoktu. Yada telafuz edemediğim `Ş`harfinin komplusuydu. Benim için aşk değildi, yarım yamalak asktı...
Not:(Ş harfini telafuz edemiyom Ona mahsuben yazılmıştır.) XsiR | |
|
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: - 2L`ikler . . . Paz Mart 23, 2008 8:23 pm | |
| - XsiR demiş ki:
Ş Seni okumaya başladığım günden itibaren şair olmayı bıraktım... Çünkü sana dair yazılacak hiç bir sözcük yoktu. Yada telafuz edemediğim `Ş`harfinin komplusuydu. Benim için aşk değildi, yarım yamalak asktı...
Not:(Ş harfini telafuz edemiyom Ona mahsuben yazılmıştır.)
XsiR
superrr.. devamı gelsin lütfen bunların hatta not u yazmaya gerek bile yoktu bence. | |
|
Creaa sarı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 40 Localisation : Kayıp diyar Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: - 2L`ikler . . . Paz Mart 23, 2008 8:31 pm | |
| Tebrikler arkadaşım. Devamını bekliyorum | |
|