XsiR sarı
| Konu: - 4L`ükler . . . Ptsi Mart 24, 2008 9:56 am | |
| Piyon Piyonduk bir savaş ortasında Acemice savaşıyorduk, birbirimize saplayarak mızrakları Kahraman olmaya gelmemiştik, ölüm bize yakısan sıfattı Hepimiz katledildik meydanlarda Ne, neden ve kim için ? Kıçı kırık bir kral için.
Aldırış edilmedi ulu orta yatan cesetlere Daha önemli işleri vardı tarihin seyrini tutan katiplerin Kralın çocuğu oluyordu, karsını becerme sahneleri Her pozisyon ve olgu, tarihin tozlu sayfalarında yer alıyordu Bir çocuk doğuyordu savaş ortasında, ismi Şehzade Milyonlarca piyade ölüyordu anne rahminde, ismi Piyon
Kral Kral olmak palyanço olmaya benzer Kendiniz hariç herkesi güldürürsünüz Rimelleri akmış bir orusbu gibi alımlısınızdır Topal bir hayat kadını kadarda sevecen.
İlk insan Âdem`dim adamdım. (Sol kaburgam eksik kaldı) 1 Havva`dım kadındım. Yaratıldık bir bütünden iki parça Paramparça iki nesne erkek ve kadın Girdiler farklı, çıktılar hep aynı
İlk insanım cismin Şeytan`dan farklı Ateş değil tapındığım, kutsal no:13 Taptığımdır yaratılışımdaki İlah`i nefes, kutsal no:7 Not:( 1): Rivayetlere göre Havva Hz. Âdem`in sol kaburgasından yaratıldı.)
Gözyaşı Hem yağacak hem de ıslanmayacak göz kapaklarım Tuzlu deniz tadında tenimdeki yağmur damlalarım Nasıl? Ölü bir beden kaybedirse cesedini Bende seni kaybettim kanalizasyon deliklerinde.
Semazen Kalk dedi! Ey ölü Kıblen yanlış, tarumar edilmiş her cami Hortom ağzımda değilde kıçımda
Kalk dedi! Ey hoca Kıblen doğru, mihrap`ın halen sağlam Abdes almayı öğrenseydin ölmeden
Kalk dedi! Ey dua Kıblen her yer, ellerin göğe açılmış semazen Anlamazmışın, Tanrı dönüşünde değil yüreğinde.
Baba mesleği Sana Tanrı`nın ismini vermek işterdim, Kendini adamasaydın Şeytana... Kan değilde şarap içseydin, Kedi değilde domuz yeseydin...
Sana bir kızın en değerli organını vermek işterdim, Erkek olduğunla övünüp durmasaydın... Bileklerindeki nester izleri, cesaretinin kanıtı olmasaydı Sana bir serçe masumiyeti vermek işterdim...
Sana verebileceğim katillerin parmak izleri Ölülerin mezarlık numaraları Ve annenin cesedi...
XsiR
En son XsiR tarafından Ptsi Mart 24, 2008 11:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Creaa sarı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 40 Localisation : Kayıp diyar Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: - 4L`ükler . . . Ptsi Mart 24, 2008 10:02 am | |
| | |
|