XsiR sarı
| Konu: - sOn 3`Lük . . . Cuma Mart 28, 2008 1:24 pm | |
| Ne Harf kayganlığında kalemim Kimileri devşirilmiş, kimileri iğdiş edilmiş. her sözün başı Büyük sonu küçüK Bütün bunlar kalemimin ucundaki ölü harf yığınları...
KAN yazarken akmalı, kanatmalı bileklerimi AN yazarken durmalı, zincirlemeli zamanı N yazarken soru işaretini koymalı?
Kağıt keşikleri Parmak aralarımda kağıt kesikleri, nasır gibi sert ve kabuk tutmuş Her yeni kitapta bir çizik daha oluşur, merak değil kanın kitapdaki önemi... Dilimde kirli su birikintilerindeki sözcükler, albafem ulu ve putlaştırılmış
Yazınca sana dair bir şeyler, eksik kalıyor harf devrimi yapmak... Pıhtılasmıştır damarlarımdaki öz su, vücuduma karışmış etil alkol kokusu Görünmektedir kent ışıkları ortasında vaha, kervanım itlerden...
XY Her kadın aldatır, Görmesin kırmızı bir gül...
Harp meydanındaki X kişiyim, Denklemlerdeki Y tek dişiyim, Eşitlik kuruldu XY erkeğiyim.
Her kadın aldatır, Doğmasaydı gül rahminde...
Tanrı`ya Aç kalındı. Çalındı büyük kapıları Çalındı Tanrı`ya ait ne varsa Büyüklüğü, yüceliği, önderliği... Doyuramadılar karınlarını
Aç kalındı.
Öldürüldü küçük bebekler Alındı midesinden buğday tanesi Şükürler edildi verilen nimetler için, Tanrı`ya...
Tanrı (2) Tanrı`larım buzdan Bazen viski kadehinde Bazen de dağ doruklarında
Tanrı`larım helvadan Kimi zaman putlaştırılmış, Tapılmış, aç kalıp nenilmiş Ölü bebeğin midesinde...
XsiR | |
|
XsiR sarı
| Konu: Geri: - sOn 3`Lük . . . Ptsi Mart 31, 2008 3:13 pm | |
| Tanrı (3) || Tanrı`ydı benden çocukluğumu çalan Ve O`nu sevmemi iştiyordunuz... Hangi çocuk sever Tanrı`yı Elinden alınınca oyuncakları...
Avuçlarım göğe uzanan merdivendi Hani her dua Kabul edilirdi orda Merdivenin ilk başamağında dökezledim Tanrı`m elimden tut, seyretme beni...
Bebeğin anne memesini sevdiği kadar Seviyorum seni, bilinçsizce, güdüsel... Büyüyorum artık, meme erotik simge Tanrı artık dilimde kutsal imge || XsiR
| |
|
Creaa sarı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 40 Localisation : Kayıp diyar Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: - sOn 3`Lük . . . Ptsi Mart 31, 2008 8:42 pm | |
| çok başarılı gerçekten...Tebrik ediyorum seni...brawo | |
|