XsiR sarı
| Konu: - Şiir . . . Paz Nis. 27, 2008 3:58 pm | |
| || Şiir|| Bana beğenilecek şiirler yazma İçinde intihar edebileceğim ipler şarkıt Küçük bir dereyken okyanusa ulaşma mı sağla Aptalların anlayacağı, hep bir ağızdan söylenen şiirler yazma Marş tarzı ritmik olmasın yazılananlar Bileklerimi kesebileceğim şiirler yaz Üç noktalar bırak ben doldurum Kızılayın kan bankasını doldurduğum gibi.
Ayrılığın başlangıç olduğunu düşünerek iklimlere sal beni Hasat zamanı başağın gövdesini uçurur gibi kellemi uçur Beyaz güvercinin kanatlarında uçur Burçların en tepe noktasına kondur Savaş ortasında kalayım Mancınıklar yıksın burçlarımı Sağ yanım eksik kalsın Sol yanımı gidişine yok say...
Kan akıtma iliklerimden, göz yaşlarım yeter Şah damarım atmaşın, ölüme o an kadar yakın olayım Sona o kadar zamansız yakalanayım!
XsiR
||Bisikletimin Arkasına Otur Anne||
Bileyim arkamda olduğunu Güveneyim sana, Dört tekerlekten iki tekerleğe geçerken Emeklemeyi bırakıp yürümeye çalışırken Arkamda ol tut beni düşmeyeyim
Bisikletimin Arkasına Otur Anne
Düş sokağında birlikte gezinelim İlk kez gezer gibi bir seyyah gibi Turist olayım bana Türkçe kelimeler söyle Tarif ettiğin her çıkmaz sokak Sana ulaşabileceğim kapım olsun Anahtarsız açılmaz bilirim o kapılar Yüreğini ver
Bisikletimin Arkasına Otur Anne
Elimdeki pusula kıbleyi göstermeye çalışırken Tüm ibreleri sana yönelirde Büyün âlimler bunu kıyamet alameti sayarlar Bilmezler yokluğunun anatomisini(seyir defterini) tuttuğumu...
XsiR
En son XsiR tarafından Perş. Haz. 12, 2008 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Creaa sarı
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 40 Localisation : Kayıp diyar Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: - Şiir . . . C.tesi Mayıs 03, 2008 12:35 pm | |
| ikiside çok güzel. Ama "Bisikletimin arkasına otur anne" bambaşka birşey olmuş...Tebrikler... | |
|