XsiR sarı
| Konu: - Var Oluş Tufanı C.tesi Haz. 07, 2008 2:40 pm | |
| -/Var Oluş Tufanı\-
Sustuğum doğrudur, konuşacak bir şey yok Adım adım işlendiğim doğrudur kaldırımlara Adım yalandır, doğru görünse de suret İliklerimde çekilmeye başlamış kudret Çamurdan tekrar var et, öldüğüm doğrudur
Suskunluğum sana değildir, sen konuş Dilimdeki sözcüklerle yok oluş Yola serilmiş kirli postlar, savsadığım doğrudur Kuytuya çekilmiş her zulalık cigara Sana yönelmiş körpecik eller Balçıktan tekrar yarat, kılçıkları ile
Geceye gömülmüş iklimler, ben kış Üşüdüğüm doğrudur avuçlarının içinde Tutuşturulmuş bir kibrit alevi içim Solduğum doğrudur inanmak zor olsa da Sana uzanmaya devam eder yollar Kaybetmeye hazır her şeyde biraz sen ve ben Aklıma düşmüş yaratılış ve var oluş tufanı Hakikat gereği tırnaktan başa tekrar dirilt Beni …
XsiR | |
|
XsiR sarı
| Konu: Geri: - Var Oluş Tufanı Paz Haz. 08, 2008 4:47 pm | |
| Kuzey
Bir kızı aldattım Bir de kuzey rüzgarlarını... Eğilde öp yalnızlığı alnından Ta orta yerinden, İlk yenik çıktığın savaş değil bu Başlarken kaybedilen bir meydan okuma Bir kızı aldattım Bir de kuzey rüzgarlarını... Savrulurken saçların rüzgarda Avuçlarım başka avuçları terletiyordu Yüzüne gülümserken Tenim tenin kayganlığında eriyordu. Bir kızı aldattım Bir de ben kendimi... XsiR
| |
|
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: - Var Oluş Tufanı Ptsi Haz. 09, 2008 4:30 am | |
| | |
|