| o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları | |
|
+13destinaburcu elif bengü gölgeçiçeyii mikrocip taziko byygece bbB astralcat parantezicihayatlar sazan LiMaN a.s.l.i.i.s.i.k.s.a.l all modo 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 21, 2007 11:21 am | |
| Öyküyü Baştan bu yana takip eden ve yazan ARKADAŞLAR Bana öyküye katılmaya çalışan kullanıcılarımızdan özel mesajlar da geliyor. Önce çok beğenildiğini söylemeliyim sizlere. Fakat benim bu mesajlardan çıkardığım. Kendi içinde sürükleyiciliği gayet iyi gidiyor. Bu başlık altında bizim kahramanları bir toparlamamız gerekiyor. Çünkü romana Katılan karakterler olacak daha. Gelelim ÖNERİME: Derim ki, Adı geçen kahramanları şöyle bir toparlasak Yani KİM kimdir diye bir toparlasak, Hem bize de yardımcı olur. Hem de yeni katılacak arkadaşlara ne dersiniz? Ama bunu kim yapar bilemem KOLAY GELSİN | |
|
| |
TurquoiseWolf Moderator
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 42 Localisation : Ankara Kayıt tarihi : 16/01/07
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Ocak 23, 2007 12:47 pm | |
| ...Baştan beri okumayı daha yeni bitirdim ve ilk girişimi yaptım...birden çok mutlu oldum... ...Öyküyü okumaya başladığımdan beri ufak notlar alıyordum...ne nerede oldu kim kimdi neredeydi tabi bu notlar bazen birbirine girmedi değil...umarım akıcılığı bozmamışımdır. Tabi bencede hikayenin düzgün bir edebi dille yazılması önemli,hiç değilse elimizden geldiği kadarıyla. Hikayedeki karakterleri ve mekanları bir düzene koyup yazmamız güzel olurdu,yapalım hemen ama ben başlamam... ...o kadar not almama rağmen kendime hala güvenemiyorum.Kişiler bir derece kesin olabilir ama Elif'in dediği gibi çift zamanlı ilerleyen bir kurgu var ve kim hangi zaman ve mekanı seviyorsa ona göre yazıyor...aradaki bağları çok koparmadıkça bence bu kurgu hikayeyi daha da sürükleyici yapıyor. Bu hikayenin bir parçası olmak ve liman'ın bir parçası olmak gerçekten güzel bir duygu...Hikayeye devam... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Ocak 25, 2007 7:18 am | |
| öykü başka bir boyutta devam edecek gibi... elifin yaptığı ara hikayeler Arkadaşlar. yani öyküde öykü deniyor. ben çok daha farklı bir yerden götürecem kopmadan ki baştan bu yana bunu yapıyordum Cihan toparlıyor (paranteziçihayatlar) ali hepimizin cümleleri ile takılıyor (all modo) öykü içinde çok önemli bir şey deneniyor, Dikkatle bakın lütfen..... ....veee SÜPER GİDİYOR HERKESE KOLAY GELSİN | |
|
| |
sazan gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Şub. 01, 2007 5:02 pm | |
| liman sakinleri... herkes durugun denizlere mi ulaştı yoksa? öyküye eklemeler olmuyor kac gundur... aloooo uyanın... fırtına yakındır | |
|
| |
sazan gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Şub. 01, 2007 5:14 pm | |
| liman sakinleri... herkes durugun denizlere mi ulaştı yoksa? öyküye eklemeler olmuyor kac gundur... aloooo uyanın... fırtına yakındır | |
|
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Şub. 01, 2007 5:22 pm | |
| yahu kimsecikler yok bu gün limana bir biz yanaştık galiba | |
|
| |
LiMaN Administrator
| |
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Şub. 18, 2007 9:32 am | |
| - sazan demiş ki:
- liman sakinleri...
herkes durugun denizlere mi ulaştı yoksa? öyküye eklemeler olmuyor kac gundur... aloooo uyanın... fırtına yakındır Eeee herkes güvende artık, Birtek Faruk dışarıda kaldı galiba.. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Şub. 20, 2007 3:12 pm | |
| o.n.e.A.d.a.y tartışmalarda da yeni fikirler gelmiyor artık. Sanırım Liman'a yeni katılan arkadaşlar da artık uzayan öyküyü okumuyorlar. Kahramanımız Faruk yola çıkıyor haberiniz varmı? | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Şub. 26, 2007 8:32 pm | |
| all modo: oneAday külde yayın işi ne ki... ben baktım özeti beğenmedim valla... harunant: ben daHA GÖRMEDİM harunant: sevcan yapmış all modo: çoğu metin kısaltmanın yanında değiştirilmiş... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ona bende yazmadım farkındaysanız... bence hikaye yayınlanmak için hiç uygun bir halde değildi.. harunant: sazan (nicki) all modo: hee.. işte ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: çok aceleye geldi.. harunant: kaç sayfa ali all modo: yani bi garip... ayrıca bence aslının da bilgilendirilmesi gerekirdi... harunant: heyecan yaptı kız yahu all modo: 2 sayfa... harunant: aslı pasif kalıyor harunant: ali harunant: kimse bilgilendirmez harunant: o düşecek peşine harunant: aslı ortaya attı bir bak neler yazmış harunant: kaç defa yazmış harunant: yani sınıfta kalıyor all modo: vallla ben diyom ki bi mail. bi özal mesaj yeterdi... hiç de zor değildi bu da... all modo: yazmaya bilir de bi daha harunant: milllet daha çok sahiplendi all modo: ona kalmış.. harunant: bencede all modo: o da sayfa sayfa topluyor, okuyor... harunant: yazar veya yazmaz all modo: sürekli takip ediyor... harunant: hiç sorun değil harunant: aslı eylemini yaptı all modo: yine de bilgilenidrilmeliydi... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: abi valla bişi dicem ama.. harunant: bence değil harunant: artık aslıdan çıktı all modo: onun da böyle bi beklentisi yok. bu benim fikrim.. harunant: çünkü aslı öyle istedi belkide all modo: senin duvardaki resim gibi harunant: aynen harunant: birileri sahiplendi ve götürüyor harunant: bence çokkk sağlam bir iş harunant: aslının sessiz kalması da güzel harunant: ama kimse bilgilrndirmez harunant: çnkü aslıyı tanımıyor bile çoğu yazar all modo: forumu takip eden ve onneadayi bilen bence aslıyı da biliyodur.. harunant: biliyordur tabiki all modo: çok basit ve kibar bi davranış ... haberdar etmek... harunant: ama hepsi sahiplendi ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: sanki birazda derginin çıkarları için hani.. satsın falan diye aceleyle hemen pört-zört koydular dergiye... bu böyle... ben onu gözlemledim.. oldu bittiye geldi abi olay farkında değil misiniz...
evet oneday basıldı artık kül dergisinde.. haydeee... şurda bulabilirsiniz.. burdan alabilirsiniz eyvallah.. kib, bye.. gibi...
ben cihan tekin olarak Limanda adımın geçmesinden yana razıyım.. her türlü... ama kül dergisinde geçmesi için bana bir kere soruldumu.. yada aliye.. yada elif bengüye.. oldu bittiye getirildi bi anlık gazla... yada bana öyle geldi... ama öyle bence.. bu benim fikrim.. all modo: aynen öyle cihan... harunant: abiciim proreje amacına ulaşıyorrr harunant: sakin olun ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: bizim amacımızın kül dergisi değildiki.. kitap olmaktı harunant: oraya herkes yazıyor all modo: olacak da cihan... harunant: birileri farklı sahip çıkıyor ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ama ben tüm yazarlara sorulmasını yeğelerdim... harunant: kitap olacak tabi harunant: bence de gerek yok tu çünkü proje kendini yaşıyor all modo: isteyen herkes yazacak da... fakat her ne olursa olsun harunun bir parti için yaptığı resmi kendi amacı için izelin haber vermeden kullanması bana koyuyor... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: bi nevi para talep etmiyoruz... ama bu birazda teelif hakkını yemeye geldi bence... izin almadan öyle pört diye koymak falan.. ortalık malı muamelesi yapılmasın öyküye.. isteyen gelir alır yayınlar gibi bişi olmasın.. benim düşüncem o.. all modo: sevcan bana sormasa da harına ve aslıya sormalıydı... harunant: ama bakın all modo: ya da forumda duyurmalıydı... harunant: sevcanın mesajlar duruyor limanda harunant: kül bunu basmak istiyor dedi kızcağız all modo: sadece yayınlanıyor yazdı ve sonra da kendince kesip biçip başka bi halde bütün foruma aitolan bi çalışmayı kendi dergisi için kendi adı altında yayınladı... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: evet... dergide yazarların ismi var mı peki_? ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: funda ben ondan bile şüpheliyim dedi ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: kimsenin içine sinmedi açıkçası ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: bu halde basılması en azından ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: hadi geçtim ben izin almayı ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ama çok erken oldu.. oldu bittiye geldi all modo: bencilce davrandı... metne sadık kalsa neyse... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: hikaye yayınlanmak için daha çocuk yaştaydı yani... harunant: bakın o elindeki imkanı projeyi duyurma adına o kadar kullandı harunant: bana mesajlar yazdı harunant: çünkü kimseyi tanımıyor ve projeye manyak saygı duyuyor harunant: bir bakın mesajlarına all modo: içten olduğuna ve projenin bir yerlere gelmesine inancından eminim... harunant: kesinlikle harunant: cihan harunant: külde çıkan o kızın yazılarını bir oku lütfen harunant: çooookkk sağlamdır sevcan ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: abi ben sağlamlığında değilim ki.. tabiiki okurum.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: oda beni okur vs.. ama ben yapılış tarzından bahsediyoum.. all modo: proje 1.5 ayda yazılı,basılı bir yayın organında legal olarak, somut olarak var oldu... all modo: bu öyle bir gurur ki anlatamama... harunant: kesinlikle ali katılıyorum harunant: ama sevcan çokk heyecanlıydı ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: evet gurur verici.. ama alınış şekli hoşuma gitmedi.. oldu bitti gibi çok kolay oldu.. ben buna sadece.. yada bende çok sahiplendim ondanbilemiorum.. all modo: eli cebinde sigara alabilecek parası olmayan biri.. harunant: örneklerini bile attı paylaşıma all modo: cihan sana çok katılıyorum.. harunant: herkes sahiplendi harunant: bu da aslının başarısı all modo: işte bu zaten herkes sahiplendi.... all modo: sahiplenmese cihan niye burda bahsetsin ki bundan... harunant: bencede harunant: yada ben harunant: yada ali sen harunant: yada sevcan ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben şahsen aslıdan çok sahiplenmişim gibi hissediorum... bazen amann diorum.. salıyorum gidiyooo... ama yine sahipleniyorum.. bırakamıyorum.. harunant: yada gökhan harunant: ikinci etabını merak ediyorum harunant: bu bir üçleme all modo: harunant: öykü, imaj,oyun all modo: tam bir üçleme... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: örneğin o Msn ağzıyla yazanlara tek ben tepki verdim forumda.. ama tu kaka oldum... sonra saldım farkındaysanız olayı... abarttım mı ne? diye sormama gerek duydurdu bana aldığım tepkiler.. harunant: öyküde düştü milllet birbirine harunant: herkes sahipleniyor çünkü ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: sahiplenmek ama birazda eleştiriyi kabul etmektir.. harunant: imaj da ne olacak bakalım harunant: sonra oyun başlıyor ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben Msn ağzıyla yazmayalım.. dikkat edelim dedim gayet seviyeli bi biçimde ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: millet küsmecilik oynamaya başladı ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: küsen küsene gitti olay.. all modo: cihan bu da güzel all modo: biri geliyo, biri gidiyo, all modo: biri kalıyo... all modo: öykü kimseye gel git, katıl. yaz... demiyo ki... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ama buna sank' ben sebep olmuşum gibi gidişlerin olması beni rahatsız etmeye başladı bi süre soora.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: bende bi daha yazmadım tartışmalara farkındaysanız.. all modo: olm çok sağlam bi iş bu .... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben gayet seviyeli bi eleştiri yapıyorum... hemen küsüyo o eleştiriyi yaptıım insan gidiyo.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: bööle olmaması lazım.. harunant: ben bu konuşmamızı aynen alıp o.n.e.A.d.a.y tartışmalarına koyabilirmiyim all modo: ben de uzun zamandır yazmıyorum fakat hayatımın bi parçası... harunant: ??? ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: evet bende... takip ediyorum... işlerimden dolayı bisüredir yazamıyorum.. içim içimi yiyo mesela all modo: oki... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: oki yaz abi.. harunant: tamam harunant: tşk all modo: biliyom ki oneAday hep msn tartışılıyo... foruma çok az yansıyo.. all modo: oysa bu tartışmaları da bilmeli herkez... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: evet... ama abi tartışma ortamı doğamıyoki orda.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: dediim gibi.. ben birini eleştiriyorum.. ımmmh diyo küsüyo gidiyo eleştirdiğim insan ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: çocuk gibi herkes all modo: ha işte o yüzden bunlar koyulmalı oraya... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: mesela o gölgeçiçeyi gitti abi.. ben Msn ağzı eleştirisini yapınca ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben ona hakaret etmedim bişi etmedim.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: fikrimi söyledim all modo: yahuuuuu... bu çok güçlü bi çalışma... all modo: baksana cihan bi deli bi taş attı kuyuya..40 AKILLI çıkaramıyoruz.. all modo: farkındamısın bu taşın gücünün... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: evet abi.. aslının durumuda deliye döndü AHAHA | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Şub. 26, 2007 8:40 pm | |
| buda devamı lütfen
all modo: demin harunun bahsettiği 2. ve 3. bölümleri var daha... all modo: Faruk Antalya, öykü daha 1,5 aylık bi çalışma... all modo: çok uzun soluklu oysa... all modo: sakin olmak bu yüzden iyi... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben öykünün sadece ortalık malı olmasından endişeliyim ki buda iyi niyetimden inansın herkes... dergi olayına bundan biraz uzak durdum... aha bende dergi çıkaracam... bende basrım oneday'ı ama inan aslıdan tut öyüküye yazan taziko'ya kadar herkesin tek tek onayını alırım.. toplarım herkesi öyle bir şekle sokarız öyle yayınlarım.. böyle hemen..iki özel mesaj yazıp, aha basıldı hadi abone olmak için şu hesabı kullanın deyip çekilmek biraz tilki uyandırıyo beyninde insanın... iyi niyetli olabilir tamam ama yapılış şekli çok yanlış anlaşılmaya müsait.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: yoksa bi derdim yok.. güzel olmuştur, hoş olmuştur, ellerine kollarına sağlık emeği geçenlerin... hepimiz Limanız yani..
all modo: AYNEN KATILIYORUM..... all modo: AYNENNNN... ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: örneğin ben sevcanın adının geçtiği bi projeyi dergimde yayınlamaya kalksam onu düşünürüm bi sorarım.. sevcancım sen kül dergisi yazarısın.. bir kül dergisi yazarı olarak adının parantez içi hayatlar dergisinde geçmesinin bi sakıncası var mıdır? senin rızanı almak isterim... zor değil.. ' ... ρΆЯΆήτعŹ ²oo7 √: ben ki foruma çok takılan biriyim.. bana ulaşmak çok kolay.. | |
|
| |
astralcat Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Şub. 26, 2007 9:02 pm | |
| Güzel bi tartışma olmuş, yayınlanması daha da güzel. Çünkü hep msnde tartışılıyodu ve limana yansımıyodu, böylesi daha iyi...
Şüphesiz sazan iyi niyetle yola çıkıp öyküyü kül'de yayınladı, buna gerçekten inanıyorum. Sonuçta öyküyü herkes benimsedi, hepimizden bir parça var. Ancak kimseye haber verilmeden, "böyle bi fikrim var siz ne dersiniz?"diye sorulmadan yayınlanması, bir de özet yapılması hataydı bence. Çünkü öyküde herkesin emeği var, doğal olarakta söz hakkı var. Yayınlandıktan sonra haberimizin olmasından hoşlanmadım açıkcası.
Buna rağmen teşekkür ederim, emek verip özetlemişsin,yayınlamışsın. Bu da öykünün arkasında olduğun, önemsediğin içindir. Emeğine saygım var.... | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Şub. 26, 2007 10:10 pm | |
| tamam sazan duyurmuş diyelim '' fi tarihinde '' ... ama özeti neden bizimle paylaşılmadı yayınlanmadan önce... bizde kül dergisi okurları ile aynı anda özeti okursak ne anlamı kaldı?
biz kül dergisi okurları değiliz ki... projenin yazarlarıyız... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Şub. 26, 2007 11:07 pm | |
| sazan bunları paylaşımda yazdı arkadaşlar. hatta bu şekilde yazılmış başka denemeleri de verdi. ama bu öykü sanal alemde yazılan ve katılımcalarının çoğununun birbirini tanımadığı bir deneme...bu bir paylaşım öyküsü ve yazılanlar sadece öykü ile sınırlı değil bu bir üçleme... ÖYKÜ,İMAJ,OYUN imaj da ne olacak oyun başlıbaşına mı gidecek.... bekleyelim ve görelim, sahiplenmek güzel de ön yargı yok | |
|
| |
a.s.l.i.i.s.i.k.s.a.l Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Şub. 27, 2007 4:15 pm | |
| Sevgili arkadaşlar, öncelikle soylemek isterim ki o.n.e.A.d.a.y projesini başlatmış olmam onun salt mimarı olmam anlamına gelmiyor, bu proje aslında bir bakıma amacına ulaştı cünkü ortak bir bilinç olduğu kadar bireysel bir tavır da gerektiriyordu ki bunu herkesin benimsemis olmasından rahatlıkla anlayabiliyoruz.. ayrıca soylemek isterim ki bir daha yazmamıs olmam takip etmediğim anlamına gelmiyor, aksine her yazılanı takip ediyorum..yazmamamın sebeplerinden biriside projeyi herkesin benimsemesiydi aksi takdirde bana birseyler sorma yukumlulugunu hissedebilirdiniz.. o.n.e.A.d.a.y projesinin KÜL dergisinde basılma durumuna gelince, sevcanın öyküyü basılacak kadar benimsemesini sevdim ve takdir ettim ancak cihan a bazı yonlerden katılıyorum.. izin almaktan ziyade öykünün akışındaki bazı problemleri (ki bence forumdaki cok daha sürükleyici) tartıştıktan sonra aktarılsaydı cok daha keyifli bir sonuç alınırdı, biz zaten bu öyküyü kitap haline geetirmeyi düsünüyorduk.. ancak Sevgili Mina URGAN'ın dediği gibi kavun kelek çıkarsa sonuna kadar yenmezz ve bu benzetmeyi kitaplar içinde kullanmıstır.. | |
|
| |
sazan gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Çarş. Şub. 28, 2007 9:49 am | |
| merhaba arkadaslar... İnternetim olmadığı için ne yazık ki gec gördüm yazılanları neyse.. öncelikle :kül'de adımın çıkmasını ben istemedim böylece herkes sevcan kim öğrenmiş oldu.bu benim işime gelen bir şey de değil.. benim yazın anlamında hiç bir iddiam yok tamamen farklı bir işle uğraşıyorum. Sadece Liman'ı daha cok kimse bilsin istemiştim. Kül'ün editörü hem beni hem de Harun'u tanıyordu o da iyimser baktı. Böylece satış patlaması filan yaşamayacaktı, kaldı ki fiyatı 1ytl. hazırlayan olarak adımın yazılması ise tamamen süprizdi. sadece e-posta adresi almıştım bu gazete için. (ve henüz bu adrese gelen tek bir ileti bile yok!) Benim sahiplendiğim filan yok. herkese tek tek haber vermemiş olduğum için özür dilemem gerekiyorsa dilerim ama bu anonim bir şey diye biliyordum ve nicklerini belirttim diye kızmış olabilirler buna da eyvallah..kaldı ki haber de verdim duyurularda ve Harun Abiye de...sadece taslağı önceden iletememiş olmam hatam. neyse ikincisi olmayacağı için bir daha sorun olmaz. özetin özeti şeklinde çıkan öyküden dolayı da üzgünüm ama 2 adet A4lük sayfaya göre özetlemek gerekiyordu. Arada eksik cümleler de var aceleye geldi, katılıyorum ama dediğim gibi bir ikincisi olmayacak! bu cevabın dili sert olmus olabilir bunun için de özür dilememliysem diliyorum..battı sazan yan gider:)
kendinize iyi davranın..hoscakalın* | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları C.tesi Mart 03, 2007 7:59 am | |
| Fırtınalar kopan öykü de girdi limana ve sakin sularda beklemekte, bir yandan da ikinci aşamaya yani İMAJ 'a mı başlamalı ne dersiniz? Öykünün kendini yaşatması harikaydı. Sadece şunu belirtmek istiyorum, kimseler kendi hırslarına kapılmasın çünkü insan kendi hırsları ile kendini yok ededilen bir canlıdır. (BKZ:Küresel ısınma ) Bizler o insanlar sınıfına girmeyelim. Ticari kaygıları olanlarara başka cevaplar veriyoruz zaten. Veee herşey Harika gidiyor Bu benim kanım tabiki ÖYLE KÜSMEK YOKKKK HEPİMİZ o.n.e.A.d.a.y IIIIIZZZZZZZZZZ | |
|
| |
bbB gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları C.tesi Mart 10, 2007 11:11 pm | |
| Sonuna kadar...
işin garibi yazar arkadaşlar kaygılarını, fikirlerini, çabalarını ortaya koydukça...
en nihayetinde en güzeli, en içteni, herkesin çabaladığı ve
YAŞADIĞI bir öyküyü, yaşayan insanlar tarafından ...
yani bu tartışmalar bu öyküyü yaşatıyor. heyecan! inanç da bu ...
klavyenin başındaki insanlarız biz... bu öyküyü ve diğerlerini yaşadığımız gibi... )paylaşım sözcüğü bu zaten... paylaşabildiğimiz için...( ve klavye hiç bir zaman egomuza yenilmez... o sadece bir eşya... fakat tek başına aşk, inanç, sevgi, kapris olabiliyor... lütfen ona yenik düşmeyelim... HAYAL GÜCÜ tüm güçlerin önündedir... ona izin verelim. eleştiri hangi yönde olursa olsun eleştridir ve onun yönü yoktur... Mümkünse eleştrileri olduğu gibi,,, yönü olmaksızın kullanalım...
herkes 'ÇABA'nın farkında ...
Çaba her zaman eleştri olarak dönecek ve elştrinin yönü yok...
inanç yitirenin değildir...)artık(
" paylaşım sözcüğü bu zaten... " yazacakken paylaşım sözcüğü bü zaten... " yzamışım...
olur ama dimi böyle şeyler... her dilde yazılabilir bi öykü, her dilde anlatılabilir... di mi??? | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Cuma Nis. 06, 2007 7:51 pm | |
| Fakat nedense durdu birden herkes, başlığı gündemde tutmada yarar var derim.. Forumumuzda o kadar çok başlık oldu ki yeni katılan birçok arkadaşın bu projeden haberi yok.. Bence bu başlık devam ederken, ikinci başlık "İMAJ"a da geçilebilirdi. PROJEYİ GÜNDEMDE TUTMAK GEREKİYOR. | |
|
| |
| o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları | |
|