| Lebriz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
vetala Moderator
| Konu: Lebriz Çarş. Ocak 10, 2007 9:48 am | |
| | |
|
| |
fırato gri
| Konu: Geri: Lebriz Perş. Mayıs 17, 2007 11:12 am | |
| Hiç bişi yok bu galeride. konsinye galerisi...seçici değiller..sizce ? | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Lebriz Perş. Mayıs 24, 2007 12:06 pm | |
| - fırato demiş ki:
- Hiç bişi yok bu galeride. konsinye galerisi...seçici değiller..sizce ?
aynen katılıyorum. tamamen de ticari bir yer işte. umarım bu başlığı buraya gönderen arkadaşın bir cevabı olacaktır. çok baba bir forumda bunlara yer bile verilmemeli. | |
|
| |
embrujo mavi
| Konu: Geri: Lebriz Perş. Mayıs 24, 2007 1:53 pm | |
| galerinin amacı yapılan resimlerin internet üzerinden satışını sağlamak site sanatsal bir amaç için kurulmamış bunuda göz önünde bulkundurun | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Lebriz Perş. Mayıs 24, 2007 8:31 pm | |
| arkadaşlar Limandaki moderatör arkadaşlarımız herşeyi ince düşünürler kuşkunuz olmasın. adı geçen sitede çeşitliliğin çok oluşunu da gözardı etmeyin lütfen, elbette iyilerin yanında kötü örnekler de olmalı ki fark anlaşılsın. | |
|
| |
fırato gri
| Konu: Geri: Lebriz Cuma Mayıs 25, 2007 7:41 pm | |
| kötüler o kadar çok ki....iyiler kaynıyo arada...kötü bi galerinin sanal hali işte...başkada bişi yok..bence | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Lebriz C.tesi Mayıs 26, 2007 3:15 am | |
| ehueehhh o kadar çok gerçeği var ki öyle galerilerin, birde bunlar etkinlikler düzenliyor. düzenliyor ama araya iyiler de giriyor, galiba bir misyon iyi galerilerin yaptıkları ben şahsen kutluyorum. Yine liman forumda yapılan keyifli bir tartışmaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Liman sanat paylaşım fazla saldırmadan sözünü de söylüyor gibime geliyor. Onların silahlarıyla oynamak da bu olsa gerek https://liman.yetkin-forum.com/Sanat-c1/Etkinlikler-f6/Beikta-Caoda-ART-SHOW-gunleri-t706.htm | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: Lebriz C.tesi Mayıs 26, 2007 3:32 am | |
| ewet biz buna benzer bir konuyu tartışmaya başlamıştık, "gezgin" link vermiş zaten. üzerinde durulması gereki bir konu, burada devam etsek derim. | |
|
| |
wertsay mor
| Konu: Geri: Lebriz C.tesi Mayıs 26, 2007 3:55 am | |
| biz öğrenciliğimizde hep iyi galeri ve iyi sergilere giderdik, diğerlerini ciddiye bile almazdık, şimdi düşünüyorumda keşke gitseydik ve onlarla dalgamızı geçseydik de bu durumlara gelmeselerdi (ne yapılırsa delikanlılıkta yapılıyor ) şimdi yapsak kıskanıyor yada kendinden söz ettirmek için yapıyor derler. orada yapamadıklarımızı liman da yapıyoruz herhalde beni bu paylaşıma da bağlayan bu oldu... çeşitlilik. sözümüzü söyleyeceğimiz düzeyli bir paylaşım, emeği geçenlere tekrar teşekkürler. | |
|
| |
| Lebriz | |
|