Tüm Ulusalcılar, Vatanseverler, ******çüler,
Birleşme günü
14 NİSAN 2007 - Saat: 11:00
Yer: TANDOĞAN MEYDANI - ANKARA
----- Original Message -----
From: Çağdaş Eğitim Vakfı
14 Nisan 2007 tarihinde saat 11:00 de Ankara Tandoğan Meydanındayız !
Ülkemizin ve Ulusumuzun Birliği için
Demokratik, Laik Sosyal Hukuk Devleti için
****** ilke ve devrimlerinin ışığında tam bağımsız ve aydınlık Türkiye için
Karanlıkla savaşanlar,
Aileniz, yakınlarınız, iş arkadaşlarınız, kısacası çağdaş Türkiye özlemi çeken herkese duyurunuz.
15 Nisan tarihli duyurularla yaratılan kargaşaya aldanmasınlar.
15 Nisanı merak edenler,"ozgurlukbenimkarakt erimdir.org" sitesine girerek tek kişilik olan bu girişimin sadece parçalanma yaratacağını görebilirler.
Tüm Ulusalcılar, Vatanseverler, ******çüler,
Birleşme günü 14 NİSAN 2007
Saat: 11:00
Yer: TANDOĞAN MEYDANI - ANKARA
BAYRAKLARINIZI ALIN, KIRMIZI-BEYAZ RENKLERİ KUŞANIN
BİRLİKTE CUMHURİYETE VE ÇANKAYA'YA SAHİP ÇIKALIM.
Prof.Dr. NUR SERTER
PS: Adres listemden cikmak istiyenler lütfen bir e-posta ile bildirsinler… Bazi e-postalar geri veya iki kez gelmis olabilir, affiniza…
mailto:mbinzet@ as-add.de
www.as-add.de“eğer onlara (hoca kıyafetli sahte din alimlerine) karşı benim şahsımdan bir şeyler anlamak isterseniz derim ki ben, şahsen, onların düşmanıyım. Onların menfi istikamette atacakları her adım, yalnız benim şahsı inancıma değil, yalnız benim gayeme değil, o adım, benim milletimin kalbine havale edilmiş zehirli bir hançerdir. Benim ve benimle hemfikir arkadaşlarımın yapacağı şey, mutlaka o adımı atanı tepelemektir. Sizlere bunun da fevkinde bir söz söyleyeyim; farz-ı mahal bunu temin edecek kanunlar olmasa, bunu temin edecek meclis olmasa, öyle menfi adımlar atanlar karşısında herkes çekilse ve kendi başıma yalnız kalsam; yine tepelerim!”
Mustafa Kemal ******
- LiMaN demiş ki:
- ARKADAŞLAR
Kayıt yaptırdıktan sonra verdiğiniz e-mail adresine gelen aktivasyon mesajınızın üzerini tıklayınız. Adresi hotmail veren arkadaşlara genellikle Junk e-mail olarak gidiyormuş (Not Junk butonu ile mesajı önce önemli kılmanız gerekiyor) sonra gelen mesajımıza tıklıyorsunuz ve aktif hale geçiyorsunuz.
Ben buradan devamlı yeni kayıtları kontrol etmekte ve genelini aktifleştirmekteyim. Davet ettiğiniz bir arkadaşınız paylaşıma giremiyorsa lütfen LİmaN dan bana özel mesaj yazınız (Ö.M) Kullanıcının nick ini vermeniz yeterli. Hesabı aktifleşecektir.
HERKESE KOLAY GELSİN......