| LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM | |
|
+3parantezicihayatlar LiMaN elif bengü 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
elif bengü Moderator
| Konu: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Cuma Ocak 12, 2007 7:24 pm | |
| Bu limanda Her gemi Kendi yüküne Demirli. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Cuma Ocak 12, 2007 8:10 pm | |
| yürek demir beden demir(!) eeeeee bu kadar gemiye başka ne denir. can denir sadece, canlar........... açık avuçlarındaki yürekleriyle..... | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Cuma Ocak 12, 2007 8:46 pm | |
| hayallerini döküverirler bir güzel bu yere gider yine kendi güzel günlere yükünü boşaltır canlar burada dönen eli dolu döner bu vefalı limana! | |
|
| |
astralcat Moderator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Cuma Ocak 12, 2007 9:44 pm | |
| Fırtınada yolunu kaybeden her gemi Limanın ışığıyla bulur doğru adresi BENliğinden sıyrılır o vakit, BİZ olur An'lar değer bulur... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Cuma Ocak 12, 2007 10:10 pm | |
| ışığı arayana ışık sorulur(mu) ? ? ? ? peki konulurmu?cümlenin içine ve sonuna soru işareti? Anlatılır(mı) doğru, yanlışa veya yanlış(lar)mı kendini savunmak zorunda bırakılır? LİMAN bu ANLATILMAZ YAŞANIR Bazen bir kamyon paspasındaki yazı gibi Bazen de imaj sa imaj, imge ise imge ......... İkisinin de kavram sarhoşluğunda
Neyi anlatıp Neyi yaşamak, dert olan Dertler zevk veriyorsa neşe niye sözü: Başka bir kamyon paspasında. Yaşamaksa Yaşarım Yapmaksa yaparım Tüketmekse varım Beeen An ı yaşarım der gibi her gemi bu limanda. Ayrılıp gitmek vardır her Ser de Ser bazen sağlam vücutta Bazen koltuk altında..... Kime ne? | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM C.tesi Ocak 13, 2007 12:04 am | |
| Anı yaşamak... Paylaşmak ve bölüşmek... Her gece uyumadan önce üretken beyinlerde yankılanan iyi geceler busesi...
Yine, hep, yeniden onun sesi;
Liman kuşlarım... Simit bekleyeceğine izleyenlere simit atan fedakar martılarım | |
|
| |
I give up sarı
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Paz Ocak 14, 2007 11:43 am | |
| dört duvar üstüne gelince hiç kimseyi göz görmeyince herkesin bir limanı olmalı sığınmalı delice kaptanı olmalı yön vermesini istercesine sigranı tüttürmek umarsıca hayat güzel demek şuursuzca işte o limana gidiyorum şimdi vira kaptan vira uçsuz bucaksız yüreğime... | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Çarş. Ocak 17, 2007 4:00 am | |
| Yük alınır Yük boşaltılır burada, Dostluğa açılırken kapılar Bir de bakarsın enginlerdesin ,artık karanlık takılamaz ayağına limanı olmalı herkesin dokunmadığı dostlarla buluştuğu ve bildiklerini hoyratça boşaltıp yeni seferlere çıktığı. | |
|
| |
I give up sarı
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Perş. Ocak 18, 2007 8:40 pm | |
| daralır duvarlar bazen gelir üstüme sıkılır bir sıkılır yüreğim gözlerim karanlık istiyor lakin soluyor yalnız geceler... sigaramı yaktım fırladım attım kendimi belki bir yol bulurum sokaklarda pervane gibiyim döndüm durdum aklıma niye geç geldin köhne liman yanaşır limana açılır kapılar deli bir sevda yükü almıyor gemiler ne olur beni de yükleyin götürün bakalım ne zaman sonum nerede... ___edip akbayram _köhne liman___ | |
|
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Yorgun limanlarin ardindan Cuma Ocak 19, 2007 5:46 am | |
| Yorgun limanlarin ardindan Süzülür gözden kaybolan gemiler Arkada bir cift göz bugulanir Gidişe mi yanar Gidemeyişe mi belli değil Yolcu etmek mi Yoksa yolcu olmak mi husrana boğan
Ozlem Zabitgil | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM Çarş. Şub. 21, 2007 3:00 am | |
| Dostları olmalı insanın, Aynen gemilerin limanlari gibi Zaman zaman uğradığın Yükünü boşalttığın Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda
Sonra açık denizlere uğurlamalı seni, Geri döeceğin günü bekleme umuduyla Bazen rüzgara o açmalı yelkenini Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla Halatlarını çözmeli Seni çok ama çok özlemeli
Dostları olmalı insanın, Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen Düşünmediklerini düşündüren Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen Gerektiginde senin için ateşi yutabilen Yolunu ışıtan ustan olmalı, Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde Üzerindeki tek gömleğini.
Oğuzkan Bölükbaşı | |
|
| |
| LİMAN'DA ŞİİR PAYLAŞIM | |
|