| bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum | |
|
+3pentimento parantezicihayatlar LiMaN 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
LiMaN Administrator
| Konu: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum C.tesi Ocak 27, 2007 7:47 pm | |
| noktalama işaretlerini ret ettim ama harfler bana lazım harfleri reddetmek hııımmm oda yakışır mı yakıştıran ne belkide ben yazılanı yazdığıyla bırakmaya çalışmak var iken devam etmeyi ne de ararız ki herşey bitmek zorunda mı başlamadan bitirmek var bir de nokta siz de virgül soru işareti ünlem hepsi sizde bunlar popüler olan noktalamalar iki nokta üst üste var üç nokta var parantez var hatta konuşma çizgisi var herşey bir zeminde yada bir cümlede belkide bir kelimede hııımmmm ne var bizleri ifadede birbirimize kaynaştıran ret ediyorummmmm reddedeceğimde devamında ne getirecekse tüm bunlar bana öğrettiğiniz iletişim modellerini bize öğrattiğiniz tüm noktalama işaretlerini bu metinde tanımıyorum büyük harfin büyüklüğü büyük harfliğinde kalsın o sadece noktadan sonra var olabiliyor büyüklük bu mu noktadan sonra var olmak mı cümlenin başını çekmek mi büyüklük noktadan sonra başlıyorsa orada kal bence noktalamalar ne kadar baskı kuracak yazılan metinlerde bütün noktalama işaretleri sizi ret ediyorum büyük harfler de uykuda siz olmayınca onları da kendi hallerine bırakıyorum
En son tarafından Ptsi Ocak 29, 2007 8:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum C.tesi Ocak 27, 2007 7:58 pm | |
| harbiden ''denemeler'' bölümümüz ihya oldu artık.. bizi tutabilene aşk olsun ehueh ama değerlendirmem gerekirse gerçekten mantık olarak güzel..verilmek istenen mesaj | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Paz Mart 11, 2007 6:53 pm | |
| mesaj yerine ulaştı yani ama daha limandaki birçok caann okumadı... | |
|
| |
pentimento sarı
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Salı Mart 13, 2007 5:44 am | |
| herkes, okuduğunu yazdığınız gibi anladığın da noktalamaya gerek kalmayacaktır. Bu aynı şeyi düşünmek değil de aynı pencereden bakabilmek anlamına geliyor. Umarım birgün aynı pencereden bakabilmeyi ve baktığımız da gördüğümüzü gösterebilmeyi başarırız. Hadi bırakalım diyerek, olleyy!!!... çekerek yazabilmek isterim... Ama ben yıllarca bu işaretleri kullanmak için eğitim aldım.. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Cuma Mart 23, 2007 6:33 am | |
| - pentimento demiş ki:
- herkes, okuduğunu yazdığınız gibi anladığın da noktalamaya gerek kalmayacaktır. Bu aynı şeyi düşünmek değil de aynı pencereden bakabilmek anlamına geliyor. Umarım birgün aynı pencereden bakabilmeyi ve baktığımız da gördüğümüzü gösterebilmeyi başarırız.
Hadi bırakalım diyerek, olleyy!!!... çekerek yazabilmek isterim... Ama ben yıllarca bu işaretleri kullanmak için eğitim aldım.. içinden geldiği gibi yaz eğitim ailede ve okullardaki ipuçlarıydı sadece | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Haz. 20, 2007 4:07 pm | |
| inek kızamadı kaçmaya çalışdığı dağa, kül olacağını bilseydi kaçarmıydı? kendi küllerinden, kendini yaratamayacağını, iki harften oluşan alfabesiyle ne kadar anlatabilirdi ki? suya düşen baltadayken aklı. ..... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Haz. 20, 2007 4:15 pm | |
| lise yıllarımda iskenderun'da merak başladığında yazmıştım Çarşamba dolanırken perşembenin ayağınaNisan son kulvarda geçmeye çalışırken mayısıNeyi anlamaya çalışıyorsunKüçüksün… küçükSabahın ilk ışıkları takılıyken kapı eşiğine,Sen sevinç çığlıkları atmak için aportta bekliyorsun Küçüksün ..çokkk küçükHala büyük olmayı erdem sanıyorsunAğladığını saklıyorsun.Bilemiyorsun en uzun yolun ilk adımla başladığınıHattaTüm kanatlıların uçamadığınıBeklemek sana göre değil farkındayım...veBiliyorum heyecanların sayabildiğin yıldızlar kadarAma sen saymayı da bilmiyorsun.Evrene isyanın var bilyorum.Ama,Salyan yere düşerkenBir kuramı es geçiyorsun..ve hala saldırmayı seviyorsun.Bir gün fark edeceksin sana paye verenlerin zavallılığını.payeleri ret ettiğinde sen olacaksın. H. Antakyalı 1980 iskenderun | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Haz. 20, 2007 5:54 pm | |
| tanrının adını kim koydu anne? | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Haz. 20, 2007 5:57 pm | |
| ölümü bize anlatmaya çalışanlar yaşama sansımızın istatiğini ne kadar biliyorlar bir spermin baş kaldırmasını yaşam dediklerine | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Haz. 20, 2007 6:21 pm | |
| yazmmakkk...... 0nlarca yüzlerce binler, milyonlar,milyarca .... hatta sayısızca ...... onlar sınırladı çünkü ... sen sadece yazdın kendin oldun sence:) Devam et yaz çiz veeeeeee kendini yok et. YAŞAYACAKSIN | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| |
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Perş. Haz. 21, 2007 9:35 pm | |
| 7 sene iskenderunda yaşamış bir genç olarak öyle duygulandım ki... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Tem. 18, 2007 9:03 am | |
| iskenderundayım (18 temmuz 2007) çocukluğumun geçtiği atölyededen yazıyorum bunları.
Herşey bu kadar mı değişir Anne ?
Teşekkürler fırçayı elime ilk kez veren Dayım Teşekkürler Esentepe Teşekkürler tüm çocukluk arkadaşlarım Teşekkürler Bunaltıcı sıcak Teşekkürler Hummusçu sami Teşekkürler Tatlıcı akif Teşekkürler Tarihe karışan Faytonlar Teşekkürler Yarıkkaya rüzgarı Teşekkürler Körfezdeki balıkçılar Teşekkürler Gülcihan Teşekkürler Arsus Teşekkürler Çocukluk hayallerim ...... teşekkürler hatırlayamadıklarım.
Teşekkürler Anne | |
|
| |
ByLove sarı
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Çarş. Tem. 18, 2007 10:00 am | |
| | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Cuma Tem. 20, 2007 5:13 pm | |
| Teşekkürler Harun ANTAKYALI | |
|
| |
fnd06 Moderator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum C.tesi Tem. 21, 2007 6:41 am | |
| HARUN ABİİİİ YAAAAAAAAAAAAAA | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum Perş. Tem. 26, 2007 4:33 am | |
| Teşekkürler, Ankara'ya döndüğümde benimle balkonda heyecanını paylaşan gençler.
Teşekkürler Liman dedikleri 180 m2 mekanı sınırları kaldırarak, paylaşımı kurup, Hepimiz Limanızzzzzz diyen canlar. | |
|
| |
| bütün noktalama işaretlerini ret ediyorum | |
|