| Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
vasko Moderator
| |
| |
astralcat Moderator
| |
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Perş. Şub. 15, 2007 8:14 pm | |
| ama köpekte tasma var Bir öykü geldi aklıma BİR AİLE KÖPEKLERİ İLE ORMANLIK ALANA PİKNİĞE GİDER, KÖPEKLERİ OYUN OYNARKEN ORMANA DALAR VE KAYBOLUR, AİLE ÇOK SEVDİKLERİ KÖPEKLERİNİ SAAATLERCE ARAR VE BULAMAZLAR. ÇARESİZ EVLERİNE DÖNERLER KÖPEK GÜNLERCE ORMANDA YOLUNU KAYBETMİŞ BİR ŞEKİLDE ORMANIN DERİNLİKLERİNE İLERLER ÇIKIŞI BİR TÜRLÜ BULAMAZ. AÇLIKTAN YÜRÜYEMEYECEK BİR HALDE İKEN AVINI KOVALAYAN KURT İLE TANIŞIR, KURT BUNA BİNBİR ZAHMETLE AVLADIĞI AVINDAN PAY VERİR. KÖPEK KARNI DOYUNCA KURT A OLAYLARI ANLATIR VE SONRA EKLER BENİ ORMANDAN ÇIKARIRSAN KARNINI DOYURMAK İÇİN BU KADAR ZAHMETE GİRMENE GEREK KALMAZ HERŞEY ÖNUNE GELİR. BEN BİR EVDE YAŞIYORUM HERŞEY ÖNÜME GELİYOR. KURT ŞAŞIRIR YORULMADAN YEMEK YEME FİKRİ HOŞUNA GİDER. TAMAM DER SANA YOLU GÖSTERECEĞİM. KURT İLE KÖPEK ORMANDAN ÇIKARLAR. KÖPEK YOLDA HEP SAHİP DİYE BİR KAVRAMDAN SÖZ EDER. YANİ SAHİPLERİNDEN, TABİ KURT BUNU ANLAYAMAZ. TAM ORMANDAN ÇIKTIKLARINDA KÖPEĞİN BOYNUNDAKİ YARAYI GÖRÜR VE SORAR NE OLDU BOYNUNA, KÖPEK CEVAP VERİR -TASMA İZİ -NEDİR TASMA? -SAHİPLERİMİN BOYNUMA TAKTIKLARI VE UCUNDAN TUTTUKLARI ŞEY -NE YANİ SANA BİR KAP YEMEK VERMEK İÇİN BOYNUNDAN MI BAĞLIYORLAR? -EVET -BİR KAP YEMEK İÇİN Mİ? -EVET -SAĞOL KÖPEK KARDEŞ DER VE TEKRAR ORMANA DÖNER, UZAKLAŞIRKEN ŞUNU SÖYLER _BEN BOYNUMA O TASMA DENEN ŞEYİ BAĞLATMAKTANSA ORMANDA AÇ ÖLMEYE RAZIYIM | |
|
| |
cansuyu sarı
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Perş. Şub. 15, 2007 9:02 pm | |
| hikaye güzelmiş liman-keşke başımızdakiler köpek değil de birer kurt olsalardı-demeden edemicem | |
|
| |
astralcat Moderator
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Cuma Şub. 16, 2007 9:18 pm | |
| Ben de , umarım bir kap yemek için tasmaya rağzı olacak kadar şuurumuzu kaybetmeyiz demeden edemiycem. Seçim zamanlarında dağıtılan erzak-yardım paketleriyle bir değil bin tasmaya takla atarak razı olunuyor ne yazıkki. Neyse herkes kendinden sorumlu ve herkesin payına düşen kıssadan hisse var. Tasmaların niteliği ,boyutu , kim tarafından takıldığı, cicisi bicisi değişsede değişmeyen bir şey var tasma tasmadır işte! | |
|
| |
vasko Moderator
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Ptsi Ağus. 20, 2007 6:49 pm | |
| | |
|
| |
demir1988 gri
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Ptsi Ekim 29, 2007 7:23 am | |
| bazen insan mutlu olabilmek için bir sürü şey yapma gereksinimi duyuyor fakat mtlu olmak işte bu kadar kolay. hayata nereden baktığınla ilgili | |
|
| |
norwegiansoul gri
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Perş. Ara. 20, 2007 7:51 pm | |
| ne mutlu bir forum burası | |
|
| |
gulosh mavi
| Konu: Geri: Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) Cuma Ara. 28, 2007 6:00 pm | |
| çok güzel bi çalışma ... gerçek dostlarımız her zaman yanımızda olanlardır... teşekkürler vasko | |
|
| |
| Bakın mutluluğun resmini çekmişler :) | |
|