|
|
|
| Ali Sarugan sergisi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
LiMaN Administrator
| Konu: Ali Sarugan sergisi C.tesi Şub. 10, 2007 7:16 am | |
| Ali Sarugan sergisi 9 şubat 2007 de Dam galeride açıldı. Eline sağlık Ali'm resimlerini çokkkez galeri duvarlarında görmüştüm. Hatta birçok etkinlikte beraberdik, Ama bu başkaydı be. İnan benim sergim kadar heyecanlıydım, Elimizden geldiğince oradaydık. Resimlerini hemen her süreciyle ben de yaşadım seninle, Atölyende , hayatın taaaaa içinde. İlk kişisel sergin ve aslan gibi de bir sergi, sana ne yazayım ki ben seni yaşıyorum CANIM KARDEŞİM. Eline sağlık, beynine sağlık. ....VE HOŞGELDİN (Bu hoşgeldinin anlamını biliyorsun zaten ) Kısa yazamayacak kadar o kadar çok şey biliyorum ki ben bu mücadele ve galeri duvarında asılı o resimlerin altındaki tüm yaşanılanları... Bu yüzden ben daha farklı baktım o sergiye, Tüm heyecanlarını ve reddedişlerini kaç göz gördü merak ediyorum doğrusu. Ayrıca limanımıza demir atmış ve alinin sergisinde olan-olamayan herkes varlığınızla Ali ye verdiğiniz destekten dolayı şahsım adına hepinize çoooookkk teşekkür ediyorum. SERGİ AÇILIŞINDAKİ O GENÇ PROFİL, buradayız dedi birilerine, gecenin önemli olaylarından da biri buydu. HOŞGELDİN CİN ALİ http://www.alisarugan.net/ | |
| | | astralcat Moderator
| Konu: Geri: Ali Sarugan sergisi C.tesi Şub. 10, 2007 8:41 am | |
| | |
| | | vasko Moderator
| Konu: Geri: Ali Sarugan sergisi C.tesi Şub. 10, 2007 11:09 am | |
| | |
| | | all modo Moderator
| Konu: Geri: Ali Sarugan sergisi Çarş. Şub. 14, 2007 9:46 pm | |
| Metinin, görsel olana haksızlık etmek olduğunu düşünürüm hep... Sanat tarihi görsel olanı anlatmaya çalışan kocaman metinlerle doludur ya da yapanları... Her ses başka tanımlar görüneni. Metin de O sesi...
Dün yine gittim segiye açılışta gittiğm gibi, bir izleyici olarak.
Metin, ses yada plastik; hangi ifade yönyemini kullanırsa kullansın insan önceliği neye verdiğinin farkındadır herhalde, yani bir beklentisi vardır, bunları kullanmasa da. Teklifsiz kalamaz orada olana (hiç tepki vermese de) ya kendisinin ya da olandan ötürü bir teklifi vardır.
İzlediğim sergi beni mutlu etti.
bunun ilk sebebi hiç bir "sergide görmediğim" işleri görüşüm oluşumdu. Her gün her dakika görüp, her an tartıştığım işleri. ikinci sebebi "tanımlanan" "sanat" ve "hayat" sözcüklerinin nasıl da bir araya gelişini görüşümdü ki burada teşekkür borçlu olduğum çok güzel insanlar var (tanımlananın dışında; kendi tanımları ile yaşadıkları ve kendi tanımlarını yaşattıkları için). üçüncü sebebi ise "tanımlanmış hayatın" tanımları dışına çıkabilecek insanların neler yapabileceğini gösteren, inancın ve merakın önüne geçebilecek kimi değerlerin olduğunu görmemdi... Dördüncü, beşinci vs... devam edebilir. Bu sergi etkinliği pek çok şey söyledi bana. Ben de etkinliğin nedeni olan resimlere...
Herkese çok teşekkür ederim... | |
| | | LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Ali Sarugan sergisi Perş. Şub. 15, 2007 4:45 am | |
| Alın size aslanlar gibi bir öz eleştiri. daha ne olsun kiiii.... | |
| | | duygu gri
| Konu: Geri: Ali Sarugan sergisi C.tesi Mart 10, 2007 12:32 pm | |
| beni doyurmadı bu sergi içtenlikle sölüyorum bunu ya bir arkadaş gördüğüm sergilerin en iyi demiş deli oldum bu lafa ya yapmayın lütfen gözümü resmen kirlettim bakarak doyurmuyo heycan yok anlamlar yok yok yok siz doldurun gerisini | |
| | | astralcat Moderator
| | | | | Ali Sarugan sergisi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|