Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Kısa Filmlere ulaşmak için...

5 posters
YazarMesaj
flyingcoffin
Moderator
Moderator
flyingcoffin

Erkek

Kısa Filmlere ulaşmak için... Empty
MesajKonu: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 3:46 am

Değerli forum üyeleri,

Uzun metraja geçilmeden önce yönetmen adayları kendilerini kısa filmlerde sınarlar. Öncelikle burda beğeni toplamaya çalışırlar. Tabi kısa filmlerin seçicileri daha marjinal bir tabaka olduğu için orada verilen tepkiler yönetmen için daha değerlidir. Bu bağlamda

www.benimsinemalarim.com

sitesi kısa film yönetmenleri kurmaca, belgesel ve deneysel dallarında bir araya getirmeye çalışmaktadır. Kısa film tecrübelerini gişe kaygısı gütmeden bu sitede beğeniye sunan yönetmen adaylarının filmlerini inderebilir ve izleyebilirsiniz. Burada filmlere not verebilir eleştiri ve beğenizlerinizi yöneltebilirsiniz. Sinemaya meraklı olan kişilerin girip incelemesi gereken bir site diye düşünüyorum.

Sağlıcakla kalın, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın....

İbrahim Tecimen
LiMaN
Administrator
Administrator
LiMaN

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 6:55 am

Barış Bayraktar

1978 yılında Rize’de doğan Barış Bayraktar, ilk olarak, 1996 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünde eğitim almaya hak kazandı. 5 yıl işletme eğitimi aldıktan sonra mezun olamadan eğitimini yarıda bıraktı. O güne kadar izlediği Adile Naşit ve Münir Özkul filmlerinden ziyadesiyle etkilenen Bayraktar, Şener Şen hayranlığının da vermiş olduğu cesaret ile kurmaya başladığı “yönetmenlik” düşünü gerçeğe dönüştürmek için yeniden üniversite sınavına girdi. 2001 yılında T.C Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne burslu giren Bayraktar, 2005 yılında başarı ile mezun olarak “yönetmenlik” düşünü sonunda gerçeğe dönüştürdü.
Uyanış , USAnmaz , Synthetic ve Pamuk Prenses 2 isimlerinde 4 adet kısa filmi bulunan Barış Bayraktar, birçok saygın ulusal ve uluslararası festivalde önemli seçkilerde filmleriyle yer aldı.

Filmlerine ve hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

www.barisbayraktar.com.tr
https://liman.yetkin-forum.com
mechulöğrencianıtı
gri
gri

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 2:01 pm

Böyle bir konu açıldığı için sevindim..Bende kısa filmciyim..2 kurmaca kısa filmim var..2005 ve 2007 yapımı..2007 yapımı için hala uğraşmaktayım..
flyingcoffin
Moderator
Moderator
flyingcoffin

Erkek

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 2:41 pm

Öncelikle aramıza katılmandan dolayı mutluluk duyduk liman ekibi olarak. Sen de inşallah bu limana demirlediğin için pişman olmayacak hatta bu zincirin halkalarından biri olarak kabul edeceksin kendini...

Daha nice güzel paylaşımlara, sağlıcakla kal...

Biz her zaman senin yanındayız seni de aramızda görmek isteriz.

mechulöğrencianıtı demiş ki:
Böyle bir konu açıldığı için sevindim..Bende kısa filmciyim..2 kurmaca kısa filmim var..2005 ve 2007 yapımı..2007 yapımı için hala uğraşmaktayım..
mechulöğrencianıtı
gri
gri

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mart 13, 2007 2:44 pm

Teşekkürler..Sıcak bir forum olduğu,bir düzeyi olduğu zaten belli..Bende teşekkür ederim..
ernesto
sarı
sarı

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeCuma Nis. 06, 2007 11:16 pm

gerçekten de çok büyük bir site benim sinemalarım.
bir çok projeye öncülük ettikleri gibi bir çok kişiyide kısa film konusunda bilinçlendirip şey yapıolar.
bişi yapıolar ama aklımaa gelmedi o kelime yau.
gezgin
göşkuşağı (onursal üye)
göşkuşağı (onursal üye)
gezgin

MesajKonu: Geri: Kısa Filmlere ulaşmak için...   Kısa Filmlere ulaşmak için... Icon_minitimeSalı Mayıs 08, 2007 2:04 am

mechulöğrencianıtı demiş ki:
Teşekkürler..Sıcak bir forum olduğu,bir düzeyi olduğu zaten belli..Bende teşekkür ederim..

Aynen katılıyorum size, ben de çok düzeyli ve keyifli buldum liman'ı HEPİMİZE KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR cheers

Kısa Filmlere ulaşmak için...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-