flyingcoffin Moderator
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 40 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 06/03/07
| Konu: Gelecek vaadeden gençlik.... Çarş. Mart 14, 2007 5:34 am | |
| Dün bazı gruplara gönderdiğim postalar yanıt buldu ve 17 yaşında sinema ve televizyonda okuyan bir kardeşimiz limanımıza demirledi... Tabi sinema deyince özel olarak ilgilenmemek olmazdı değil mi? Ben de aynen öyle yaptım... Çok yetenekli idealleri olan bir arkadaş... Moderatörlüğün gerektirdiği sorumlulukları kanımın son damlasına kadar yerine getireceğimden emin olabilirsiniz...
Şimdi bu genç yeteneğe(meçhulöğretmenanıtı) herkesten bir hoşgeldin bekliyorum....
Sevgiler.
Liman hastası. | |
|
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Gelecek vaadeden gençlik.... Çarş. Mart 14, 2007 7:32 am | |
| Hoşgeldinnnnnn......... meçhulöğretmenanıtı Hoşgeldin Hepimiz MUÇHULÖĞRETMENİZZZZZZZZZ | |
|
mechulöğrencianıtı gri
| Konu: Geri: Gelecek vaadeden gençlik.... Çarş. Mart 14, 2007 12:06 pm | |
| | |
|
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Gelecek vaadeden gençlik.... Çarş. Mart 14, 2007 12:16 pm | |
| - flyingcoffin demiş ki:
- Dün bazı gruplara gönderdiğim postalar yanıt buldu ve 17 yaşında sinema ve televizyonda okuyan bir kardeşimiz limanımıza demirledi...
Tabi sinema deyince özel olarak ilgilenmemek olmazdı değil mi? Ben de aynen öyle yaptım... Çok yetenekli idealleri olan bir arkadaş... Moderatörlüğün gerektirdiği sorumlulukları kanımın son damlasına kadar yerine getireceğimden emin olabilirsiniz...
Şimdi bu genç yeteneğe(meçhulöğretmenanıtı) herkesten bir hoşgeldin bekliyorum....
Sevgiler.
Liman hastası. valla flyingcoffin öyle demiş sevgili mechulögrencianıtı hoş geldin | |
|
astralcat Moderator
| |
flyingcoffin Moderator
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 40 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 06/03/07
| Konu: Geri: Gelecek vaadeden gençlik.... Perş. Mart 15, 2007 5:55 am | |
| Yanlışlık olmuş yau yüklenmeyin:D Ben öngörülü bi insanım gelecekte öğretmen olacak demek ki:D - LiMaN demiş ki:
- flyingcoffin demiş ki:
- Dün bazı gruplara gönderdiğim postalar yanıt buldu ve 17 yaşında sinema ve televizyonda okuyan bir kardeşimiz limanımıza demirledi...
Tabi sinema deyince özel olarak ilgilenmemek olmazdı değil mi? Ben de aynen öyle yaptım... Çok yetenekli idealleri olan bir arkadaş... Moderatörlüğün gerektirdiği sorumlulukları kanımın son damlasına kadar yerine getireceğimden emin olabilirsiniz...
Sevgiler.
Liman hastası. valla flyingcoffin öyle demiş
sevgili mechulögrencianıtı hoş geldin | |
|