parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Kurbanlık koçlar... Perş. Mayıs 03, 2007 11:17 am | |
| Cebeci'nin tozlu kaldırımlarından yürüyerek vardım askerlik şubesine Astsubay yanına çağırdı dost olduk onunla sen her zaman erken gelirdin hayırdır dedi kalkamadım astsubayım kalkamıyorum hasreti çöktü üzerime sevgilimin sıra sıra dizilmiş muayene olmayı bekleyen asker adayları tipik bir anadolu çocuğu vardı içlerinde bana müracaatı sordu gösterdim ve muhabbete başladı benimle anadolu çocuğu Murat gelmiş yirmi yaşına hemen askere gitmeli çit sürecek Murat askerden döner dönmez de düğün bizim oraların adeti bu dedi oysa evlenmek isteyen kim takma Murat dedim takma ben metropol çocuğu Cihan memnun oldum tecile geldim güzel sanatlar fakültesine gireceğim gidip beş ay askerlik yapacağım ve senden utanacağım belki ama beni de böyle kendine hizmet ettirecek bu vatan ne yapayım Cihan'da lazım bu kışlalara Murat'lar da bir orta yol bulduk arkadaş olduk Murat'la en son vedalaşırken her şey iyi güzel de dedi Murat şu şehitliği neden hemen şubenin yakınına yapmışlar ki insan kendini kurbanlık koç gibi hissediyor zaten öyleyiz biz dedim Murat'a neyse dedi Murat ben müracaata gidiyorum işlerimi bitireyim bari ama yanlış yöne gidiyordu hemen seslendim arkasından dur Murat o tarafa git - MEEEE git - MEEEEEE MEEEEE! meeeeeeee! | |
|
f şıkkı sarı
| Konu: Geri: Kurbanlık koçlar... Perş. Mayıs 03, 2007 11:44 am | |
| | |
|
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: Kurbanlık koçlar... Paz Mayıs 06, 2007 3:09 pm | |
| git sen git paşa paşa da dön | |
|
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Kurbanlık koçlar... Ptsi Mayıs 21, 2007 7:25 pm | |
| | |