| NEDEN LİMANDAYIZ ???? | |
|
+27ayhanutas jazzjocelyn Creaa staiakos vasko gulosh yeşil hayal_et gagagotti sahil yksl crybaby karakedi embrujo destinaburcu wertsay SpYd0gS parantezicihayatlar LiviA karavana taziko poemy fnd06 gezgin LiMaN chiron rose 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
rose Moderator
| Konu: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 2:27 am | |
| NEDEN LİMANDAYIZ?ARKADAŞLAR LİMaN Sanat paylaşım kurulduğundan yana burada olanlardanım. Paylaşıma başlandığı o ilk günlerin heyecanını da yaşayanlardan biriyim ve hala keyifle paylaşımların arasında dolaşmaktayım. Neden burada olduğunu elbette ki kimse açıklamak zorunda değil ama ben böyle bir KONU BAŞLIĞI açtım. Bu başlık altında bugün kayıt yaptıran arkadaşlardan, kurulduğu günden buyana bizimle olan LİMaN a demir atan Tüm arkadaşlara kadar herkese böyle bir soru soruyorum....... (yazmak isteyene tabi) NEDEN LİMaNDAYIZ? Bu konuyu tüm forumlara atıyorum (birleştirici bir başlık olcağına inanıyorum) gördüğüm kadarı ile herkes kendi ilgi alanındaki konularla ilgileniyor. Açılan başlık altında tüm LiMaN kullanıcıları birleşip, birbirlerine sesini duyururlar diye umuyorum... HERKESE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM | |
|
| |
chiron Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 6:43 am | |
| Başlıyorum ben o zaman; Güzel bir paylaşım alanı olduğu,herkezin herşeyi yazıp tartışabildiği bir alan olduğu için burdayım,burda vakit geçirmekten keyif aldığım için burdayım,burayı daha fazla anlama-tanıma isteği içinde olduğum için burdayım.burda geçirdiğim zaman bana kayıp değil, kazanç olarak döndüğü için burdayım,doğru insanlar burda olduğu için de olabilir ve daha ve daha.... saygılaaar!... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 7:12 am | |
| Ben de zaten hep buradayımmm, iyi ki varsınız arkadaşlar cannnnlaarrrrr. Atölyeden açılan bir kapı oldu burası SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 7:25 am | |
| Ben Harun Antakyalı ile ilgili arama motorlarına bakarken bir uğradım bir daha çıkamıyorum. Çünkü Harun ANTAKYALI çokkk sevdiğim ve takdir ettiğim bir sanatçı bu forumda da liman'ın H. Antakyalı olduğunu öğrendim. Hala inceliyorum paylaşımı, Herşey düşünülmüş, burada her gelişimde yeni ufuklara açılıyorum, HERKESE TEŞEKKÜRLER. Teşekkürler Harun Antakyalı, İYİ Kİ VARSIN | |
|
| |
fnd06 Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 8:16 am | |
|
En son tarafından Çarş. Mayıs 09, 2007 2:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
poemy Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Salı Mayıs 08, 2007 5:56 pm | |
| NEDEN LİMANDAYIM, Anlatsam uzun hikaye anltmasam bana yazık dilim şişer, Lİman dost, Liman can, Liman ÖZGÜR, Liman direniş, Liman varoluş, Liman kimsenin yarı tanrı olmadığı yer, Liman benim HEPİMİZ LİMANIZ | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Çarş. Mayıs 09, 2007 3:14 pm | |
| Limandayım çünkü: Burada sanat adına yapılan çok düzeyli paylaşımı keşfettim, Limandayım çünkü: benden daha genç olan insanlardan çok şey öğrenebileceğimi hissettim. Limandayım çünkü Sevgili poemy in de dediği gibi BEN de BİR LİMANIM Liman sanat paylaşım için yazacağım o kadar çok çünkü varki hepside kendi adıma olumlu yönde, birçok forumda kaydım olmasına rağmen https://liman.yetkin-forum.com adresini herkese öneriyorum. LİMANDAKİ HERKESİ ÇOK SENİYORUMMMMM ve emeği geçen herkese sayısızca teşekkürler. Teşekkürler Birleştirici olan Harun ANTAKYALI | |
|
| |
karavana gri
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Perş. Mayıs 10, 2007 11:45 am | |
| ögrenmek için..ters dusmek için.. | |
|
| |
LiviA sarı
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Perş. Mayıs 10, 2007 1:58 pm | |
| Depar ve Liman platformlarının birbirine yakınlaşması ile tanımış oldum burayı.. ilk izlenimim çok olumlu ve bakış açılarınıza hayran kaldığımı belirtmek isterim. Depar dan sonra Limanında vazgeçilmezlerim arasına girmesi dileği ile..
emeği geçen herkese tşkler. | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Perş. Mayıs 10, 2007 6:12 pm | |
| kendi gibi olabilen insanların olduğuna beni inandırdığı için... | |
|
| |
SpYd0gS Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Çarş. Mayıs 16, 2007 9:56 am | |
| Lİman ı ve emeği geçen herkesi çokkkkk seviyorum. Hep burada olacağım | |
|
| |
SpYd0gS Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Ptsi Mayıs 21, 2007 12:24 pm | |
| Nasıl olsa babamın dostları benim dostlarıdır | |
|
| |
wertsay mor
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Çarş. Mayıs 23, 2007 5:45 am | |
| çok sevdim, önce bir arkadaşımdan duymuştum burun kıvırarak bir bakayım dedim şimdi bağımlılık yaptı. tüm mesajları incelemeye çalışıyor cevremize de duyuruyoruz. | |
|
| |
destinaburcu Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Çarş. Mayıs 23, 2007 3:53 pm | |
| | |
|
| |
embrujo mavi
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Perş. Mayıs 24, 2007 9:09 am | |
| bu formu tesadüfen buldum biraz inceledikten sonrada diger paylasım formlarındanfarklı olduguna kanat gettirdim plastik sanatlar la ugrasan kişiler türkiyede bir araya gelicek ve ldeneyimlerini projelerini anlata bilecegi fazla bir yer buform iyi bir başlangıç olabilir. | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Cuma Haz. 08, 2007 12:44 am | |
| - embrujo demiş ki:
- bu formu tesadüfen buldum biraz inceledikten sonrada diger paylasım formlarındanfarklı olduguna kanat gettirdim plastik sanatlar la ugrasan kişiler türkiyede bir araya gelicek ve ldeneyimlerini projelerini anlata bilecegi fazla bir yer buform iyi bir başlangıç olabilir.
Kesinlikle size ben de katılıyorum forumda düzeyin kendini koruması da süper. Liman da buluşan herkese saygı duyuyorum. Saygılarımla | |
|
| |
rose Moderator
| |
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Cuma Haz. 15, 2007 3:49 am | |
| sevgili, diğer liman kullanıcıları arkadaşlar da buraya iki kelime etse (aslında bazen bir incelemeye dalıyor insan, vallahi mesaj yazmayıda düşünemiyor, dolu dolu biryer Bu Liman) | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 17, 2007 6:49 am | |
| Liman nın amacına ulaşması yetiyor zaten, yavaş yavaş yazmaya başlıyor birçok kullanıcı, incelenmesi bile yetiyor bizlere. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 24, 2007 4:00 am | |
| Teşekkürler arkadaşlar, bildiğiniz gibi "Liman" Harun Antakyalının atölyesine uğrayan arkadaşların mekana koyduğu isimdi, sonra el ele verdik bizim burada paylaştıklarımızı Bir forum kurarak bizler gibi olan herkesle paylaşalım dedik ve forumun adını da liman koyduk, tabi Antakyalı'nın tes A harfini de logoda kullandık, eeee Antakyalı yüreği geniş adam Yürüyün kim tutar sizi arkanızdayım dedi. Liman nicki (admin) atölyeden kullanılan bir nick. Harun Antakyalı da bu nick ile giriyor limana, artık hepimiz biliyoruz. Şimdi artık hepimiz birer limanız. Sevgili "rose" neden limandayız başlığını açtı. dostlarımız güzel şeyler yazmaya devam ediyor sağolsunlar. Cevaplarınız devam ederken bu başlık altında şunu düşündük. Limana uğrayan dostlarla söyleşiler yapıp noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlayalım. sonrasına bakarız LiMaN "paylaşarak çoğalıyoruz" Hepimize Kolay gelsin
En son tarafından C.tesi Ağus. 18, 2007 9:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
karakedi mavi
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 24, 2007 8:17 am | |
| Babamın dostları benim de dostlarımdır ben de zaten limanda büyüyorum, tahmin edin bakalım kimim? Fnd06 abla hariç. o biliyor çünkü | |
|
| |
fnd06 Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 24, 2007 1:43 pm | |
| | |
|
| |
crybaby Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 24, 2007 3:55 pm | |
| Çünküsü yok. Sebepsiz giriyorum ama amaçsız değil.Amacım öğrenmek her konu başlığından az da olsa bişeyler öğrenebilmek. Ve sanal ortamda bu kadar bilgili,seviyeli,kültürlü insanı başka hiç bir yerde bulamayacağımı biliyorum. Hepimiz LİMANIZ.... Çok seviyorumm ve herkesin birbirine bişeyler verebilmek için bu kadar uğraştığı paylaşıma kayıtsız kalamıyorum. İYİKİ VARSIN LİMAN... | |
|
| |
crybaby Moderator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Haz. 24, 2007 3:59 pm | |
| karakedi ıı düşünelim bakalım kim olabilir:) Dünyalar tatlısı bi kız spydogs'un kardeşi ve Liman'ın kızı ayrıca tarçının sahibi:) Özledim seni şeker kız | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: NEDEN LİMANDAYIZ ???? Paz Tem. 01, 2007 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| NEDEN LİMANDAYIZ ???? | |
|