XsiR sarı
| Konu: Geri: EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM HANGİSİDİR...? C.tesi Mayıs 10, 2008 4:25 pm | |
| En beğendiğim demiyeyimde en son izleyipte hoşlandığım fiLimLer arasında SAKLI KRALLIK. | |
|
vasko Moderator
| Konu: Geri: EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM HANGİSİDİR...? Paz Mayıs 11, 2008 2:02 pm | |
| - XsiR demiş ki:
- En beğendiğim demiyeyimde en son izleyipte hoşlandığım fiLimLer arasında SAKLI KRALLIK.
Evet, iki önemli ismi karşılaştıran bir film: Jet li ve Jackie Chan. İkisinin ismini duyunca heycanlanmıştım çünkü bana dövüş filmlerini sevdiriler. Ama beklediğim gibi çıkmadı :/ | |
|
jazzjocelyn gri
| Konu: Geri: EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM HANGİSİDİR...? Ptsi Mayıs 12, 2008 2:50 pm | |
| Bu "en" meselesi seçimi çok güçleştiriyor. Listemden düşüremeyeceğim bir film daha yazmadan duramayacağım - Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom meali -İlkbahar yaz sonbahar kış ve yine ilkbahar. Kim Ki-Duk 'un gerçekten başyapıtıdır. Aramızda izlemeyen varsa lütfennnnn izlesin. Bir de -Dolls var Takeshi Kitano'nun. O da insanın içini ürpertir. Ama hiç biri "ilkbahar yaz sonbahar kış ve yine ilkbahar"ın yerini tutamaz benim için. Hoş şimdi bunu dedim yine aklıma bişey gelir durup durup | |
|
embrujo mavi
| Konu: Geri: EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM HANGİSİDİR...? Perş. Mayıs 22, 2008 6:05 am | |
| ben son zamnlarda seyrettiğim en garip ama hoş filim kabir hikayeleri japon sinemsından güzel bir örnek | |
|
rebet gri
| Konu: Geri: EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM HANGİSİDİR...? Salı Ocak 13, 2009 5:35 pm | |
| son zamanlarda en çok beğendiğim film "sonbahar". herkesin izlemesini tavsiye ederim..yönetmen anlatmak istediğini klişelere takılmadan yalın fakat gayet etkili bir şekilde anlatıyor..birkaç gün boyunca filmin etkisinden çıkamadım.. | |
|