| LİMAN 'DAN | |
|
+10fnd06 SpYd0gS chiron gezgin hayal_et rose parantezicihayatlar taziko morkelebek LiMaN 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Ptsi Mart 26, 2007 5:07 am | |
| Burada ara, ara bir şeyler yazacağım ve yazdığım her şeyin tartışmaya açık olduğunu da göz önünde tutun lütfen. Atık buna makalemi deriz, esmiş kafasına yazmış mı deriz, birikimleri mi deriz… Ne dersek diyelim. Amacımız sadece ve sadece yaşanılanlardan edinilenleri burada paylaşmak olsun. Bu başlık benim tekelimde değil herkes kendi düşüncesini de rahatça yazsın arkadaşlar.
Paylaşıma (LİMaN) geldiğinizde arada bu başlığa da bir bakın sadece. Tepkinizi direkt gösterin yanıtınızı yazın. Forum içinde bir platform yaratalım.
Dostlarımın ve genç arkadaşların sergilerinden başka kimsenin sergisine gitmediğimi yakın çevrem çok iyi bilir. İnanın galerilerin (belki para kazanmak uğruna) son zamanlardaki yaklaşımı bu yaklaşımımı daha da pekiştirmekte. Bu paylaşım sayesinde birçok insan birbirine ulaştı ve ben çok farklı bir gerçeği daha iyi gördüm. Paylaşımı kullanan insanların birbirini tanıyanı bir elin parmakları kadar bunu biliyorum ve burada hep beraber olmanızdan da inanın onur duymaktayım. Buraya ayırdığınız zamanın kendinize ayırdığınız zaman olduğunuzun farkında olmanız da ayrı bir onur.
Bu yazı sadece bu başlığın rotasına ipucu sağlayacaktır. Paylaşımımıza giren her kullanıcının okuyabileceği bir yerde olması ve herkesin söyleyecek sözünün olmasını da göz ardı edemeyiz. Toplandığımız alan sayısızca forum ve blog var iken neden burası? Bir araya gelişi sonuna kadar değerlendirelim isterim. Hiçbir şey birilerinin tekelinde değil. Yalnız Emek veren herkese saygıyı elden bırakmadan bu çerçevede sorularımız var ise soralım. Zaten saygıyı hak edip etmediği birkaç soruda belli olacaktır. Bunu Tüm kalbim ile söylüyorum SİZLER YARINSINIZ.
SEVGİ İLE KALIN
Harun ANTAKYALI
Mart 2007 Ankara | |
|
| |
morkelebek yeşil
| Konu: tebrikler Çarş. Mart 28, 2007 5:54 pm | |
| çok kapsamlı bir site... Çok güzel, çok beğendim, aradığım herşeyi burada bulabiliyorum... Eline, yüreğine, beynine sağlık... İskenderun'dan selamlar... - LiMaN demiş ki:
- Burada ara, ara bir şeyler yazacağım ve yazdığım her şeyin tartışmaya açık olduğunu da göz önünde tutun lütfen. Atık buna makalemi deriz, esmiş kafasına yazmış mı deriz, birikimleri mi deriz… Ne dersek diyelim. Amacımız sadece ve sadece yaşanılanlardan edinilenleri burada paylaşmak olsun. Bu başlık benim tekelimde değil herkes kendi düşüncesini de rahatça yazsın arkadaşlar.
Paylaşıma (LİMaN) geldiğinizde arada bu başlığa da bir bakın sadece. Tepkinizi direkt gösterin yanıtınızı yazın. Forum içinde bir platform yaratalım.
Dostlarımın ve genç arkadaşların sergilerinden başka kimsenin sergisine gitmediğimi yakın çevrem çok iyi bilir. İnanın galerilerin (belki para kazanmak uğruna) son zamanlardaki yaklaşımı bu yaklaşımımı daha da pekiştirmekte. Bu paylaşım sayesinde birçok insan birbirine ulaştı ve ben çok farklı bir gerçeği daha iyi gördüm. Paylaşımı kullanan insanların birbirini tanıyanı bir elin parmakları kadar bunu biliyorum ve burada hep beraber olmanızdan da inanın onur duymaktayım. Buraya ayırdığınız zamanın kendinize ayırdığınız zaman olduğunuzun farkında olmanız da ayrı bir onur.
Bu yazı sadece bu başlığın rotasına ipucu sağlayacaktır. Paylaşımımıza giren her kullanıcının okuyabileceği bir yerde olması ve herkesin söyleyecek sözünün olmasını da göz ardı edemeyiz. Toplandığımız alan sayısızca forum ve blog var iken neden burası? Bir araya gelişi sonuna kadar değerlendirelim isterim. Hiçbir şey birilerinin tekelinde değil. Yalnız Emek veren herkese saygıyı elden bırakmadan bu çerçevede sorularımız var ise soralım. Zaten saygıyı hak edip etmediği birkaç soruda belli olacaktır. Bunu Tüm kalbim ile söylüyorum SİZLER YARINSINIZ.
SEVGİ İLE KALIN
Harun ANTAKYALI
Mart 2007 Ankara | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Mart 28, 2007 6:10 pm | |
| - morkelebek demiş ki:
- çok kapsamlı bir site... Çok güzel, çok beğendim, aradığım herşeyi burada bulabiliyorum... Eline, yüreğine, beynine sağlık... İskenderun'dan selamlar...
- LiMaN demiş ki:
- Burada ara, ara bir şeyler yazacağım ve yazdığım her şeyin tartışmaya açık olduğunu da göz önünde tutun lütfen. Atık buna makalemi deriz, esmiş kafasına yazmış mı deriz, birikimleri mi deriz… Ne dersek diyelim. Amacımız sadece ve sadece yaşanılanlardan edinilenleri burada paylaşmak olsun. Bu başlık benim tekelimde değil herkes kendi düşüncesini de rahatça yazsın arkadaşlar.
SEVGİ İLE KALIN
Harun ANTAKYALI
Mart 2007 Ankara iskenderun teşekürlerrr (doğup büyüdüğüm kent) duygulandım morkelebek | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Cuma Mart 30, 2007 6:49 am | |
| Hemşoculuk ha | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN C.tesi Mart 31, 2007 9:24 pm | |
| | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Nis. 04, 2007 8:37 am | |
| | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Nis. 04, 2007 8:40 am | |
| Bende yeni döndüm istanbul'dan çoğun ve tempolu idi bir uyuyup uyanayım anlatırım artık | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Perş. Nis. 05, 2007 4:14 am | |
| | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Salı Nis. 10, 2007 8:16 pm | |
| Ankara sanat fuarına gittim bugün ve yanımda ANT ile Ece vardı (Çocuklarım) sıkıldılar... niyemi biri 13 (Ant) biri 10 (ece) iki cannn Ne dediler biliyormusunuz Baba bunlar çokkkkkk Kich... yani türkçe karşılığı yok ama kısaca Boktan.... millet resim yapmış Organizasyon Çavsav (çağdaş sanatlar vakfı) Hadiiii yaaaaa..... geri zekalı salklar... Çağdaş sanat haa yemezlerrrr daha iyi örneklerinin olduğu 16 yy resimleri var... Yuhhh be aradan 400 yıl geçmiş... Ne denir ki? ELLERİNE SAĞLIK | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: kullanıcı seviyeleri Perş. Nis. 12, 2007 2:41 pm | |
| liman kullanıcısı arkadaşlar nickname niz altında yazan renkler mesaj sayınıza göre değişecektir. HEPİNİZE İYİ PAYLAŞIMLAR 20 msj a kadar gri 20-50 arası sarı 50-80 arası yeşil 80-110 arası mavi 110-140 arası lacivert 140-170 arası mor 200-....... göşkuşağı (onursal üye) | |
|
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Cuma Nis. 13, 2007 3:14 am | |
| ne yalan söyleyim resimden anlamamyan biri olarak çağdaş sanatlardaki sergi halk eğitimde yapılan elsanatları sergisi gibi olmuş pekte çağdaş sanatların çatısına yakışmamış ) çammı devirdim yahu yine sus dilim suuusssss........ bygecenin resimlerine desteğe devammı arkadaşlar yoksa sadece kuru kalabalıkmı yapacağız ??????????? | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN C.tesi Nis. 14, 2007 12:13 pm | |
| LiMaN bir sanat paylaşımıdır arkadaşlar. Bazı kullanıcılarımız arada bir de olsa "liman cafe" den çıkıp diğer başlıklara da baksalar masalarına kadar nelerin geldiğini göreceklerdir. Çok sağlam konular açılıyor ve tartışılıyor.Uzamanı olamdığınız sanatın başka alanlarına atılan başlıklar hakkında da bilgi edinmenizi isterim. Sanatın bir bütün olduğunu ve her alanın birbiriden beslendiğini unutmayın lütfen. Herkese KOLAY GELSİN | |
|
| |
LiMaN Administrator
| |
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Nis. 18, 2007 1:37 am | |
| sözde değil özde çağdaş ..... ,ah dilim nedir senden çektiğim.... harun bey F şıkkı rumuzlu arkadaşı okumanızı istiyorum beğeneceğinizden eminim | |
|
| |
LiMaN Administrator
| |
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Nis. 18, 2007 4:51 am | |
| şahsen değil ama mailleştiğim biri antolojide tanıdım kendisini gözlemlerini kaleme alış tarzı ile dikkatimi çekti aslında ben onu değil o beni keşf etti desem yeri | |
|
| |
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Çarş. Nis. 18, 2007 8:11 am | |
| Değerli üyemiz İnternet'in kültür ve sanat merkezi konumunda olan www.antoloji.com sitesi, mahkeme kararıyla kapatılmıştır. Yasalara %100 uygun yayın yapan; şiir ve kitaptan başka herhangi bir konu ile ilgilenmeyen bu seviyeli sitenin aniden kapatılmasi bizi şaşkınlığa uğratmıştır. Sitemizin; kimin başvurusu ile, hangi nedenle, hangi mahkeme tarafından kapatılmasına karar verildiğini şu anda bilmiyoruz. Bu konuda hiç bir merci tarafından bize herhangi bir bildirimde veya uyarıda bulunulmadığı gibi; sitenin kapatılma kararı dahi bize bildirilmemiştir. Avukatımız yarın (18 Nisan Çarsamba) sabah konuyu araştırarak sitemizin niçin kapatıldığını öğrenmeye çalışacaktır. Ardından kararın iptali için gerekli yasal girişimlerde hemen bulunacağız. Bu süre içinde sitemize www.antoloji.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen etrafınızdaki kültür ve sanat dostlarına www.antoloji.com.tr adresini bildirerek bu şekilde siteye ulaşmalarını sağlayınız. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizi e-mail ile bilgilendireceğiz. Saygılarımızla. Cengiz Ekrem Teymur Antoloji.com.tr Yöneticisi BURAYI UYGUN GÖRÜP YENİ BAŞLIK AÇMADIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞLAR ZATEN taziko | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Perş. Nis. 26, 2007 6:46 am | |
| ARKADAŞLAR ARTIK PAYLAŞIMA ATTIĞINIZ TÜM VİDEOLARI BURADAN İZLEYEBİLECEKSİNİZ.
OLAYI ÇÖZDÜKKKKK
BEN MESAJLARDAKİ LİNKLERİ DEĞİŞTİREREK GÖRÜNTÜLÜ KOYMAYA BAŞLADIM HABERİNİZ OLSUN..
HEPİMİZZZZ LİMANIZZZZZZZZ Profilinize girip, seçenekleri tıklıyorsunuz sonrasında açılan pencerede Herzaman HTML kullan kutucuğunda evet işaretleyin ve profilinizi güncelleyin. (gönder) Ana sayfaya girdiğinizde Limandan yapılan müzik yayınını dinleyebilirsiniz. BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA LİMaN 'a ATILAN VİDEOLARI DA İZLEYEBİLİYORSUNUZ
En son tarafından Perş. Mayıs 03, 2007 5:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hayal_et Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Perş. Nis. 26, 2007 9:12 am | |
| - taziko demiş ki:
- Değerli üyemiz
İnternet'in kültür ve sanat merkezi konumunda olan www.antoloji.com sitesi, mahkeme kararıyla kapatılmıştır.
Yasalara %100 uygun yayın yapan; şiir ve kitaptan başka herhangi bir konu ile ilgilenmeyen bu seviyeli sitenin aniden kapatılmasi bizi şaşkınlığa uğratmıştır.
Sitemizin; kimin başvurusu ile, hangi nedenle, hangi mahkeme tarafından kapatılmasına karar verildiğini şu anda bilmiyoruz. Bu konuda hiç bir merci tarafından bize herhangi bir bildirimde veya uyarıda bulunulmadığı gibi; sitenin kapatılma kararı dahi bize bildirilmemiştir.
Avukatımız yarın (18 Nisan Çarsamba) sabah konuyu araştırarak sitemizin niçin kapatıldığını öğrenmeye çalışacaktır. Ardından kararın iptali için gerekli yasal girişimlerde hemen bulunacağız.
Bu süre içinde sitemize www.antoloji.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Lütfen etrafınızdaki kültür ve sanat dostlarına www.antoloji.com.tr adresini bildirerek bu şekilde siteye ulaşmalarını sağlayınız.
Konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizi e-mail ile bilgilendireceğiz.
Saygılarımızla.
Cengiz Ekrem Teymur Antoloji.com.tr Yöneticisi
BURAYI UYGUN GÖRÜP YENİ BAŞLIK AÇMADIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞLAR ZATEN taziko site adnan oktar yani adnan hoca lakıbı ile tanınan tarikat ehli şahıs tarafından yapılan şikayetler üzerine yorum bçlümü kapatılmıştır hala mahkeme sürecindeyiz konuyu taşıdığınız için teşekkürler | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Salı Mayıs 01, 2007 3:12 pm | |
| Emeği geçen herkesi kutluyorum. Liman çok güzel bir paylaşım.. | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN C.tesi Mayıs 05, 2007 9:33 am | |
| Bu paylaşım çok kısa zamanda keyifli dostlukların başlamasına olanak sağladı. Bazı arkadaşlar sadece şöyle bir girdi ve çıktı LİMaN ımıza sadece. (varlığımızdan haberdar oldular hiç olmazsa) Bazı arkadaşlarımız sadece liman cafede geyik yapmaya uğradı, diğer forumlarımıza da göz attı tabi Ve dostlarına önerdi bizleri.
Liman daki tüm yönetici arkadaşlar bunun tamamı ile farkında Hatta bu tutuma kızanlar dahi var.
şu öyküyü bir kez daha hatırlayalım arkadaşlar:
"Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla birşeyler atan birine rastlar.Biraz daha yaklaşınca,bu kişinin sahile vurmuş denizyıldızlarını denize attığını farkeder.Ve''niçin bu denizyıldızlarını denize atıyorsunuz''diye sorar.Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi,''yaşamaları için''yanıtını verince,adam şaşkınlıkla''iyi ama,burada binlerce denizyıldızı var.Hepsini atmanıza imkan yok.Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki?''der.Yerden bir denizyıldızı alıp denizer atan kişi,''bak onun için çok şey değişti''karşılığını verir...
HEPİMİZZZ LİMANIZZZ Sizler benim için çok önemlisiniz. | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| |
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Ptsi Mayıs 07, 2007 8:26 am | |
| - gezgin demiş ki:
- Emeği geçen herkesi kutluyorum. Liman çok güzel bir paylaşım..
Siz de hoş geldiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Ptsi Mayıs 07, 2007 2:35 pm | |
| | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: LİMAN 'DAN Salı Mayıs 08, 2007 2:32 am | |
| | |
|