| Ankara Sanat Fuarı (çağsav) | |
|
+5rose LiMaN taziko morkelebek astralcat 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
astralcat Moderator
| Konu: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Perş. Nis. 05, 2007 5:43 am | |
| 7. Ankara Sanat Fuarı (ankart) 9-15 Nisan 2007 Tarihleri arasında Çağdaş Sanat Merkezi'nde olacak...
Çağdaş Sanatlar Merkezi Kenedi Caddesi No:4 Kavaklıdere-ANK. | |
|
| |
morkelebek yeşil
| Konu: sanat için cumhuriyet için buluşmak Perş. Nis. 05, 2007 5:33 pm | |
| İskenderun'dan, sanat fuarında buluşmak ve Cumhuriyete sahip çıkmak için Ankara'da bulunmak gerekliliğine inanıyorum... 14 Nisan'da sabah saat: • 10.00 Kazım Karabekir Cad. Ulaştırma Kavşağını izleyerek Tandoğan Meydanı’na varış • 11.00 Tandoğan Meydanı’nda Miting • 14.00 Anıtkabir Ziyareti Cumhuriyetimizle, Laiklikle, sanatla yaşanan özgür ortamlarda buluşmak umuduyla... | |
|
| |
astralcat Moderator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Cuma Nis. 06, 2007 4:31 pm | |
| gmail gruplarından gelen bir maili:"ŞEFKAT İŞLEGEN (DEĞİŞ/İMLER )ÖZGÜN BASKI RESİM SERGİSİ Sevgilİ Sanatsever Dostlarım,bu yıl Ankara Sanat Fuarına Artura sanat galerisi ile katılıyorum.Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım , (.9-15 nisan ) ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ Kennedy cad no.4 Kavaklıdere stand. 3.kat E.8 KOKTEYL,9 nisan 2007 sa-18-00 Şefkat İşlegen sefkatislegen@yahoo.com www.yessy.com/sefkatislegen tel-0532 7390081 Sefkat Islegen" | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) C.tesi Nis. 07, 2007 4:38 am | |
| Ankara Sanat Fuarı 9 Nisanda açılacak Ankara (AA)- Plastik sanatlar alanındaki en kapsamlı etkinliklerden biri olan Ankara Sanat Fuarı ANKART 2007, 9 Nisan Pazartesi akşamı başlayacak. Çağdaş Sanatlar Vakfı'ndan (ÇAĞSAV) yapılan yazılı açıklamada, ÇAĞSAV tarafından düzenlenen bu yılki fuarda, 100'Ü aşkın sanatçının 1000'i aşkın eseri Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin'in yanı sıra İngiltere, Fransa ve Bulgaristan'da olmak üzere 42 galeride sanatseverlerle buluşacak.
Açıklamada, ÇAĞSAV'ın 2007 Onur Ödüllerinin, ressam Mustafa Ayaz ile kurumsal alanda Yaşar Holding'e verileceği bildirildi. Açıklamaya göre, program çerçevesinde 10 Nisan'da bir belgesel film gösterimi ile 12 Nisan'da ''Üniversitelerde Sanat Müzeciliği'', 13 Nisan'da da ''Eleştiri'' başlıklı iki panel düzenlenecek.
Tabloları sergilenecek ressamlar arasında Türk resim sanatının ustalarının yanı sıra Gürcü, İngiliz, Azerbaycanlı, Bulgar, Polonyalı ve Alman sanatçılar da bulunuyor.
kaynak: mynet | |
|
| |
LiMaN Administrator
| |
| |
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Paz Nis. 08, 2007 5:01 am | |
| Forumda (LİMAN) gezen arkadaşlar kendi ilgi alanınızı geliliştirin derim. Çok güzel paylaşımlar ve cevaplanmamış mesajlar var. Deryaaa burası yaaa Veee çok düzeyli. Sevgili Harun ANTAKYALI ve Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. HERKESE ÖNERİYORUZ | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: çağsav (çağdaş sanatlar vakfıymış) hadii yahu okuyun o halde Salı Nis. 10, 2007 8:28 pm | |
| Ankart; ya ben resmi ve heykeli bilmiyorum ya da birileri benden fazla biliyor.... (ki bildikleri şüpheli) Bir fuar ki evlere şenlik...ülkeye ,... dünyaya şenlik...bu ne yahu siz hiç mi bilmezsiniz dünyayı. Kimler neler yapıyor.. Fuar % 90 kich ne oluyor yahu ... ben mi bilmiyorum yoksa sanatı, Parayı bastıranın stant aldığı bir yer olabilir ama kardeşler yok mu sizin sanatı bilen danışmanlarınız. Haydi Şaşırtın yahu biz sanatı anlayanları. Ama nerede o zeka. Neyse Gittik GÖRDÜK ve Yazıyoruz Varmı bu yazıya cevap verebilecek bir arkadaş Paylaşımı kullanan ve Ankara'da yaşayan arkadaşlar şu rezaleti bir görün lütfen. | |
|
| |
rose Moderator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Salı Nis. 10, 2007 8:33 pm | |
| - LiMaN demiş ki:
- Ankart; ya ben resmi ve heykeli bilmiyorum ya da birileri benden fazla biliyor.... (ki bildikleri şüpheli) Bir fuar ki evlere şenlik...ülkeye ,... dünyaya şenlik...bu ne yahu siz hiç mi bilmezsiniz dünyayı. Kimler neler yapıyor.. Fuar % 90 kich ne oluyor yahu ... ben mi bilmiyorum yoksa sanatı, Parayı bastıranın stant aldığı bir yer olabilir ama kardeşler yok mu sizin sanatı bilen danışmanlarınız. Haydi Şaşırtın yahu biz sanatı anlayanları. Ama nerede o zeka. Neyse Gittik GÖRDÜK ve Yazıyoruz Varmı bu yazıya cevap verebilecek bir arkadaş
Paylaşımı kullanan ve Ankara'da yaşayan arkadaşlar şu rezaleti bir görün lütfen. sonuna kadar katılıyorummm .. bu ne yahuuu en kısa zamanda görselleri de koymak lazım LİMaN 'a (çağsav) Komik vakıf | |
|
| |
astralcat Moderator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Cuma Nis. 13, 2007 9:07 pm | |
| | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) C.tesi Nis. 14, 2007 12:00 pm | |
| Teşekkürler astralcat Ne kadar yazarsak yazalım görseller olmadan olmuyor. Cevabı paylaşıma attığın görseller verdi zaten. | |
|
| |
bbB gri
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Perş. Nis. 26, 2007 6:34 pm | |
| Vaşington gibi bişey Ankara... Başkent...
Başkentte yapılabilir tabbi ki fuarlar, sergiler... Mümkündür... Fakat fuarın başlığı, Sanat gibi bir sözcük olunca, insan bencilce sanat bekliyor, dekor ya da küçük ev aletlerinden ziyade...
Yoksa onu herhangi bir firma, herhangi bir marka adı altında, çin ya da tayvana ürettirebilir...
Tabi ki buradaki çalışmalara söylenecek bir söz yok.. Tabi ki Sanat terimi sadece bir terim ve bunun içini herhangi bir çiçek saksı ya da bitki doldurabilir...
Bu bu terimi dolduran bitkinin değil onu oraya kaoya biliginin verdiği su oluyor... ektiğini biçiyor... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Cuma Nis. 27, 2007 7:01 pm | |
| katılıyorum... bunları yapanlar tüm bu söylediklerinin farkında bile değiller ve kendi aralarında da neler konuşuyorlar hep merak ederim saptamaların süper ah keşke şunları okusalar ve çıkarsalar başlarını kumdan. Teşekkürler "bbB" düzenleyen de çavsav (Çağdaş sanat vakfı) | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Paz Nis. 06, 2008 5:57 pm | |
| fuarın yenisi açılıyor acaip komik çalışmalarla tam bir kermese dönmüş. Ankaradaki sağlam sanatçılar neye tepkili de katılmıyor ankart a ( ankara çağdaş sanatçılar vakfı) merak ediyoruz bu anlayış neden .. stand parası verebilen herkese rezil ettirmeyin kendinizi. | |
|
| |
fatihurunc gri
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Paz Nis. 06, 2008 5:59 pm | |
| isteyen galeri oldu da açmadık mı bir tarafta gelincikler bir tarafta vıcık vıcık güzellikler yanniiiiii. offfff of | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) C.tesi Nis. 12, 2008 12:26 am | |
| | |
|
| |
gezgin göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) C.tesi Nis. 12, 2008 3:51 am | |
| değişen bişi yok.. bir şu vakfın adını değiştirsin bari.. Pöh | |
|
| |
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Paz Nis. 13, 2008 3:02 am | |
| oyyyyy oyyy oyyy çağsav fuarcılık yeni eylemlerini sürdürüyor... bu ne ya.. çağsav (çağdaş sanatlar vakfı) yöneticileri uyuyor mu? paraya ihtiyacınız varsa başka etkinlikler yapın be kardeşim.. kermes yerine çevirmişsiniz yine etkinliğinizi. Size sadece siz dur diyebilirsiniz bence şapkanızı onünüze koyun ve bir düşünün. satmayın 3-5 m2 stand yerine sanatın gelişim sürecini.. Etrafınıza bir bakın aslanlar gibi dünya sanatı ile atbaşı giden gençler var.. etkinlik yapacaksanız size yardımcı olur hatta parasal kaynak bile bulabilirler.. tez olarak bu vakfı kapatın yoksa sizi tarih sorgulayacak. Sanat alemine katkı değil baltalama bu, kafanızı kumdan çıkarın ve kendi düzenlediğiniz panelleri de bir izleyin lütfen. Konuşmacılarınız bile üstü kapalı kınıyor sizi ve geçmiş yılların dostluğuna dayanarak yüzünüze bişey demiyorlar. BUNU DA MI ANLAYAMIYORSUNUZ ????? | |
|
| |
sahil yeşil
| Konu: Geri: Ankara Sanat Fuarı (çağsav) Salı Nis. 15, 2008 5:52 am | |
| Liman a bir uğramaları gerekiyor bence | |
|
| |
| Ankara Sanat Fuarı (çağsav) | |
|