| o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları | |
|
+13destinaburcu elif bengü gölgeçiçeyii mikrocip taziko byygece bbB astralcat parantezicihayatlar sazan LiMaN a.s.l.i.i.s.i.k.s.a.l all modo 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
all modo Moderator
| Konu: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:01 am | |
| Arkadaşlar o.n.e. A. d.a.y projesi ile ilgili tüm görüş ve önerileri bu başlık altında toplayalım. tartışalım, yorumlar yapalım.
Şu ana kadar adı koyulmuş olan karakterimiz Faruk Antalya'nın başına gelenler ve gelecek olanları burada tartışalım... | |
|
| |
a.s.l.i.i.s.i.k.s.a.l Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:19 am | |
| uğrulu yüzüğü, bira göbeği, düşleri resimleri ve espirileriyle faruk antalya.. muhteşem heyecanlı ve çok sürükleyici.. YAŞASIN LİMAN ÖYKÜSÜ.... | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:27 am | |
| - all modo demiş ki:
- Arkadaşlar o.n.e. A. d.a.y projesi ile ilgili tüm görüş ve önerileri bu başlık altında toplayalım. tartışalım, yorumlar yapalım.
Şu ana kadar adı koyulmuş olan karakterimiz Faruk Antalya'nın başına gelenler ve gelecek olanları burada tartışalım... sonrada Tartışmaları oluşumları da toparlayıp oluşumunu sunalım herkese | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:29 am | |
| Bence hep parasız kalsın. Metropolden çıkmasın. Çocukluk arkadaşları arasında gezinsin öykü. | |
|
| |
all modo Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:35 am | |
| Gerçekten de öyküye dahil olan yazarlar kadar çok ihtimal var kahramanın başına gelebilecek. Açıkçası hakkında merak ettiğim bir sürü şey var. Fakat çıkacaktır onlar da yavaş yavaş... İlginç bir kişiliği var Faruğun. çok değişken.. He He... | |
|
| |
sazan gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:36 am | |
| bence... bugunün 200li yılların tutunmayanı, yeni bir Selim Işık'ı olsun karakterimiz.. ve adı sonra değişssin. faruk Antalya bir karakter ismi olmaz gibi geliyor bana. isim babası kızmasın ama.. evet metropole sıkışmış, hayalıkırıklıkları olan donkişot olsun bu | |
|
| |
all modo Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 10:47 am | |
| Arkadaşlar dün Faruk atelyeye geldi, biraz para istedi benden. Hiç bi şey demedi valla. Biraz oturdu. İşlerime baktı. bi bira içti. tuvalete gitti. Foruna takıldı biraz.. çıkarken masadaki turuncu çakmağı aldı ve çıktı... | |
|
| |
parantezicihayatlar Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 07, 2007 5:49 pm | |
| bence şimdilik çok iyi gidio...ilerledikçe tartışılacak konusu eksik olmayacaktır gibi gelior bana şahsen kendimce bence | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Ocak 08, 2007 9:16 am | |
| yahu Faruk Antaya foruma kayıt yapmış haberiniz ola, Bence öyküye bişeyler katıp akışı değiştirecek Zihni karışık Yatağı düzgün adam.. Bence çocukluk arkadaşları ile karşılaşıp hep hayal kırıklığı devam etsin, Anılara katil olsun BİRADAN BAŞKA İÇKİ İÇMESİN 2000 li yılların tutunamayanı yaparsak Oğuz atayın TUTUNAMAYANLAR ANSiKLOPEDİSİ (hep düşündüğü ama hayata geçiremediği) Onu Yad edcek şekilde bu öyküden birilerini katabiliriz derim, sadece fikir Akışına bırakalım gitsin. Hepimiz Faruk Antalyaaaayızzzz | |
|
| |
astralcat Moderator
| |
| |
bbB gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Ocak 08, 2007 4:32 pm | |
| Güzel bir mantığı var projenin. Etkileyici ve sürükleyici. Faruk Antalya garip biri. Hayatı bırakmış olduğu yere, tüm kontrolü teslim etmiş akışa, gitmiş sanki kendisi. İlgiyle okuyorum ve kendimi zor tutuyorum hayatına müdahale etmemek için. Fakat çağrısı çok güçlü, kapılıveriyor insan.
Herkese kolay gelsin diyorum.
En başta da Faruğa...
bbB | |
|
| |
byygece Moderator
| Konu: o.n.e.A..d.a.y. tartışmaları... Ptsi Ocak 08, 2007 6:02 pm | |
| | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Ptsi Ocak 08, 2007 6:12 pm | |
| - byygece demiş ki:
- adam olana bitene bi anlam verse varya
ama yok.acayip mükemmel bişi yaa.hadi herkese kolay gele.iyi takipler... Daha yeni başladı öykü ve çokkk keyifli gidiyor yazan arkadaşların projeyi sahiplenmeleri de keyifli bir hal alıyor. Kontrolün öykünün kendisinde olması projeyi daha da sağlam kılıyor. beni tek korkutan, biri akışa göre yazmışken birilerinin araya girmesi. Buna da şöyle bir çözüm önereceğim ama sadece öneri. Tam yazmışken akış değişiyor ya onları da değiştirmeden başka bir yerde mi toplasak oldu üç kitap 1- öykünün kendisi 2- yazılırken öneri ve tartışmalar 3- yazılıp da araya yetişmeyenler ne dersiniz?? | |
|
| |
taziko göşkuşağı (onursal üye)
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Ocak 09, 2007 12:24 pm | |
| | |
|
| |
sazan gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Ocak 09, 2007 5:08 pm | |
| ben hem öykümüze katkıda bulunan hem de her yazılanı okuyan birisiyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. iğrencim!!! diyeceğim şu ki; öykünün sürükleyiciligini şu konuşma işareti ile anlatılmaya başlanan kısımlar özellikle uzayan diyaloglar engelliyor. okuyucunun biraz kopmasına neden oluyor. Kahramanın devingen çağrışımlarını konuşma işaretsiz yazsak daha iyi olur. özellikle zihnindeki konuşmalarda iyi olur.. önerim bu! | |
|
| |
LiMaN Administrator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Salı Ocak 09, 2007 7:27 pm | |
| - sazan demiş ki:
- ben hem öykümüze katkıda bulunan hem de her yazılanı
okuyan birisiyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. iğrencim!!! diyeceğim şu ki; öykünün sürükleyiciligini şu konuşma işareti ile anlatılmaya başlanan kısımlar özellikle uzayan diyaloglar engelliyor. okuyucunun biraz kopmasına neden oluyor. Kahramanın devingen çağrışımlarını konuşma işaretsiz yazsak daha iyi olur. özellikle zihnindeki konuşmalarda iyi olur.. önerim bu! hala burada bir roman yazılıyor sanıyorsunuz... aslında bu sadece bir deneme | |
|
| |
mikrocip Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Çarş. Ocak 10, 2007 2:28 pm | |
| | |
|
| |
gölgeçiçeyii gri
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Ocak 11, 2007 6:13 pm | |
| Akışına bırakalım gitsin. Hepimiz Faruk Antalyaaaayızzzz.... ehe ehe.. iyi bence... çıkmasın metropolden... . çıksada geri dönsün... bira içsin ... eğlensin... ama .. parası olmasın... olsa da harcasın... biriktirmesin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Ocak 11, 2007 8:11 pm | |
| ya bide faruğu ''höhööööyt neber lannn napıyonnn'' gibi bir şive ile konuşturmazsak çok mutlu olucam ben...
faruk bir ''kurtlar vadisi'' yada ''avrupa yakası'' karakteri değil | |
|
| |
byygece Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Perş. Ocak 11, 2007 8:11 pm | |
| sanırım boka sarıom millet ben... | |
|
| |
| Konu: dan Perş. Ocak 11, 2007 8:14 pm | |
| BİRDE O YÜZÜK BİRDENBİRE FARUĞUN PARMAĞINA NASIL GELDİ...LÜTFEN PROJEYE YENİ DAHİL OLAN ARKADAŞLAR BAŞINDAN BİR DİKKATLİCE OKUSUNLAR ÖYKÜYÜ...BÖYLE ZART DİYE ORTADAN DALINCA BİR KOPUKLUK SÖZ KONUSU OLUYOR... birde mesela ben en son evinde bırakıyorum... benden sonraki direk faruğu olaya BAR'dan sokuyo..böyle oluncada bir kopukluk söz konusu oluyo...önce bir faruğu benim bıraktığım yerden yani evden çıkar yürüyerek bara gitsin falan...yolda bikaç şey gözlemlesin..bara girsin..ondan sonra sen kendi hikayeni yaz... ADAM IŞIK HIZINDA HAREKET EDİYOR RESMEN..BİRDEN ODASINDAN BARA IŞINLANIYO, BARDAN EVİNE IŞINLANIYO FALAN...ADAMIN HIZINA YETİŞEMEZ OLDUK... haksızsam haksız desin biri vallahi... bunun dışında bir maruzatım yoktur..hepinizi sever öperim | |
|
| |
astralcat Moderator
| |
| |
a.s.l.i.i.s.i.k.s.a.l Moderator
| Konu: metnin tam halii Cuma Ocak 12, 2007 8:13 am | |
| sevgili arkadaslar, oyku cok gusel ve heyecanlı gidiyor :)ancak dediğiniz gibi bir ısınlanma sozkunusu.. yada kimi zaman kopukluklar oluyor..bu nedenle metni word dosyasından okumanın faydalı olacagını dusunyorum boylece zaman zaman baştan kopmamıs oluruz ve yeni girecek arkadaslara kolaylık olur diye dusunmekteyimm.. http://rapidshare.com/files/11347077/one_a_day_metni.doc.htmlhepimisee kolayy gelsinnn efemmmm.. | |
|
| |
| |
| |
all modo Moderator
| Konu: Geri: o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları Paz Ocak 14, 2007 3:01 pm | |
| | |
|
| |
| o.n.e. A. d.a.y Tartışmaları | |
|